ESKRİMDE GENÇLER DÜNYA KUPASI HEYCANI

Bulgaristan'ın Plovdiv şehrinde 14-15 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Eskrim Gençler Dünya Kupası öncesi Samsunlu eskrimcilerden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'u makamında ziyar

Bulgaristan'ın Plovdiv şehrinde 14-15 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan Eskrim Gençler Dünya Kupası öncesi Samsunlu eskrimcilerden Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt'u makamında ziyaret etti. 
ÖZYURT'U MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER

2015 sezonu genelinde, bir yıl boyunca yapılan müsabakalar sonucunda elde ettikleri klasman puanları ile 14-15 Kasım 2015 tarihlerinde, Bulgaristan'ın Plovdiv şehrinde yapılacak olan Gençler Dünya Kupası'na katılmaya hak kazanan Samsunlu Milli Eskrimcilerden  Özkan Zorlu Yıldırım ile  Cemilcan İç  yanı sıra  Antrenör Ali Serkan Küçük ile birlikte; Gençler Dünya Kupası öncesi Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Güven Özyurt' u makamında ziyaret etti. Gençler Dünya kupasına katılmaya hak kazanan Samsunlu eskrimciler; dünya çapında bir kupada Samsun’ u temsil etme başarısı göstermekten ve Milli takımda yer almaktan onur duyduklarını söylediler.
DESTEKLERİMİZİ ESİRGEMEDEN VERİYORUZ
Eskrimcileri makamında kabul eden Samsun  Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, ”Ülkemizde gelişmekte olan eskrim branşında son yıllarda bir çok başarılar elde edildi. Samsun’da yetişen her sporcumuz bizim için ayrı ayrı önem taşıyor. Sizler Samsun’dan Milli Takım’a çağırıldınız. Bulgaristan’da yapılacak olan Gençler Eskrim Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edeceksiniz. Eskrim Milli Takımına çağrılıp uluslararası arenada yarışmak  Samsun için ayrıca bir gururdur. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü olarak; eskrim branşına ve diğer tüm branşlara, gerek tesisleşme adına,  gerek manevi desteklerimizi esirgemeden veriyoruz. Spora ve sporcuya olan desteğimiz her zaman devam edecek.  Sizlerin de verdiğimiz emeklerin karşılığında; Bulgaristan’da yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda, yaptığınız özverili çalışmaların neticesini en iyi şekilde alacağınıza ve uluslararası  arenada  bayrağımızı gururla dalgalandıracağınıza inanıyorum. Ben  başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a ve  Samsun Valimiz Sayın İbrahim Şahin’e verdikleri her türlü  desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" dedi.
Köksal ÖNER