ESNAFDAN KULÜBÜMÜZE DESTEK

Vezirköprü Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yener Aksoy, 'Gençlerimizi deneyimli Antrenörlerimizle birlikte geleceğe hazırlıyoruz

Vezirköprü Gençlik ve Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Yener Aksoy, ”Gençlerimizi deneyimli Antrenörlerimizle birlikte geleceğe hazırlıyoruz. Ayrıca kulübümüzden desteğini esirgemeyen esnafımız ile halkımız her zaman yanımızda ” dedi.
GENÇLERİMİZE SAHİP ÇIKIYORUZ
Gençleri kötü ortamlardan ve alışkanlıklarından uzak tutmak onları bir amaç uğrunda ter dökmek, zamanlarını güzel değerlendirmelerini sağladıklarının altını çizen Başkan Aksoy, ”Zinde bir vücuda sahip olanlarını sağlamak, İyi günde kötü günde birbirlerinin yanında olacaklarının yanı sıra takım arkadaşlarında sahip çıkmaları yönünde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sporun yanında derslerini de takip etmelerini sağlıyoruz. Bu arada geleceğe doğru emin adımlarla ilerlemelerini sağlamak. Adına geçirdiğimiz faaliyetlerle kulübümüzün branş altyapı çalışmalarında U10 U11 U14 ve genç takımıyla her gün antrenmanlarına tüm hızıyla devam ederek kendilerini liglere hazırlıyoruz“ ifadelerini kullandı.
HAKAN BEYDEN MALZEME DESTEĞİ
Her gruba farklı Antrenörlerin ilgilendiğini ve ayrıca futbol kulübüne Vezirköprü halkında destek verdiğini belirten Başkan Aksoy, ”Vezirköprü de esnaflık yapan Hakan Çıtak U14 takımının formalarını yaptırarak geleceğe hazırlanan gençlere katkıda bulundu. U14 takımının Havza ile yaptığı hazırlık maçını izlediğini maçı izlerken bazı çocukların tozluklarının olmadığını üzerinde numara olmayan  antrenman formaları ile maç oynadıklarını gören Hakan Çıtak o gün bu takıma forma yaptırmaya kadar verdi. Gençlerimizin geleceği için çalışan bu güzel oluşumda bir katkısının olmasından mutluluk duyduğunu belirttiler” diye konuştu.
DESTEĞİNİ ESİRGEMEYENLERE TEŞEKKÜR
Kulüp sporcuları, emeklerinin Vezirköprü halkı tarafımdan kaşıklandığını ifade eden Başkan Aksoy, ”Vezirköprü esnafına ve halkına teşekkür ederek hep beraber Hakan ablilerini alkışladılar ve formanın hakkını verecekleri sözünü vererek çalışmalarına devam ettiler. Kulüp yetkilileri ve Antrenörleri yapılan yardım için Hakan beye teşekkürlerini sunarken daha yolun başında olduklarını ve Vezirköprü halkına destekleri için Gençlik ve Spor Kulübü adına teşekkür ediyorum“ şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net