FARKLI FİKİRLER YENİ MÜŞTERİLER...

ASKON Samsun Şubesi, üyelerinin ve misafir firmaların sektör kollarına yönelik iş geliştirme toplantısı verimli geçti

ASKON Samsun Şubesi, üyelerinin ve misafir firmaların sektör kollarına yönelik iş geliştirme toplantısı verimli geçti.
Kısa adı ASKON olan Anadolu Aslanları İşadamları Derneği Samsun Şubesi, üyelerinin birbirleriyle tanışma, kaynaşma ve sektör kollarının bilinilmesini artırmak amacıyla, Atakum Grand Amisos Otel’de iş geliştirme toplantısı düzenledi.
Toplantının açılışında konuşan ASKON Samsun Şube Başkanı Furkan Okudan, ASKON üyelerinin birbirleriyle daha yakinen tanışabilmeleri, hizmet verdikleri sektörler hakkında bilgi sahibi olmak ve üyelerin birbirleriyle iş yaparak işlerini geliştirmek amacıyla bu toplantıyı düzenlediklerini belirterek, toplantının ikinci kez düzenlendiğini ve birincisinden bekledikleri faydayı gördükleri için ikincisini hayata geçirdiklerini ve bu tür toplantılarının devam edeceğini sözlerine ekledi.
FARKLI FİKİRLER YENİ MÜŞTERİLER
Okudan şöyle devam etti; “Her şirket iş hayatında bir takım problemler yaşamakta ve çözüm yolları aramakta. Üstelik sadece bununla kalmayıp işlerini farklı ve rekabetçi stratejilerle geliştirmek istemekte. Bu anlamda üyelerimizi birbirleriyle buluşturarak, birbirleriyle sağlıklı ticari ilişkiler kurmalarını sağlamak ve farklı fikirlerle yeni müşterileri bir araya getirmek düşüncesiyle, ASKON üyelerinin kendi aralarında işlerine katkı sağlamayı hedefliyoruz. Bu sayede ASKON üyelerinin birlik ve beraberlik içinde rekabetçi ve geliştirici fikirlerle şirketlerini geliştirmektedirler” ASKON Samsun Şubesi’nin İş Geliştirme Toplantısına ASKON üyesi ve misafir firmalar katıldı.