FARKLI KÜLTÜRLER, AYNI HEYECANLAR

Atakum'dan kültürel atak Atakum Belediyesinin kültür ve sanatsal faaliyetlerde öncü konuma geldiğini söyleyen Başkan Taşçı, 'Sosyal belediyecilik anlayışımızın bir ürünü olarak kültürel etkinli

Atakum'dan kültürel atak

Atakum Belediyesinin kültür ve sanatsal faaliyetlerde öncü konuma geldiğini söyleyen Başkan Taşçı, “Sosyal belediyecilik anlayışımızın bir ürünü olarak kültürel etkinliklere de son derece önem veriyoruz” dedi.

Kültürel faaliyetlere son derece önem verdiklerini söyleyen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, bu düşünceden hareketle halkın her kesimini kucaklayan etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Belediyeciliğin sadece yol ve kaldırım yapmak olmadığının bilincindeyiz” dedi.

FARKLI KÜLTÜRLER, AYNI HEYECANLAR

Atakum Belediyesi’nde kültür ve sanatın her alanına yönelik çalışmalar gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Taşçı, “Atakum İlçesi, konumu itibariyle çevre illerin ve ilçelerin cazibe merkezi halinde. Her yıl farklı kültürlere mensup 10 bin vatandaşımız, ilçemize yerleşiyor. Bu farklı kültürleri, aynı heyecanlarda buluşturmak adına önemli kültürel etkinliklere imza atıyoruz. Halkın her kesimini buluşturan kültürel etkinlikler son dönemde hız kazandı. Kültür ve sanatın her alanına yönelik çalışmalarımızı aynı heyecan içerisinde sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

‘İŞİMİZ SOSYAL BELEDİYECİLİK’

Yol ve kaldırım yapmak gibi rutin hizmetlerden ibaret bir belediyecilik anlayışıyla hareket etmediklerine dikkat çeken Başkan Taşçı, “Belediyeciliğin sadece yol ve kaldırım yapmak olmadığının bilincindeyiz. Sosyal belediyecilik anlayışımızın bir ürünü olarak kültürel etkinliklere de son derece önem veriyoruz. Ünlü şair ve yazarları halkımızla buluşturuyoruz. Öte yandan halkımızın eğlenceli vakit geçirebileceği, yöresel değerlerimizin ön planda tutulduğu etkinlikler gerçekleştiriyoruz. 10 binlerce vatandaşımızı buluşturduğumuz hamsi şöleni, halk müziği konserleri, kadırga şenliği, sünnet şöleni, sinema günleri, yardımlaşma kampanyaları geride bıraktığımız kısa sürece sığdırdığımız önemli çalışmalarımızın başında geliyor” diye konuştu.