FATİH İMAM HATİP ORTAOKULUN'DAN "ENSARLIK"

Samsun 'un Canik İlçesindeki Fatih İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve personeli, ilçede bulunan mülteciler için 'Her Gönülden Bir Parça' sloganıyla yardım kampanyası başlattı

Samsun 'un Canik İlçesindeki Fatih İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri ve personeli, ilçede bulunan mülteciler için ‘Her Gönülden Bir Parça’ sloganıyla yardım kampanyası başlattı.
Matematik Öğretmeni Gülsüm Güller, Zaim ve Meslek Dersleri Öğretmeni Nermin Öztürk 7-G sınıfı ile beraber ‘Her Gönülden Bir Parça’ sloganıyla yola çıkarak büyük bir yardım kampanyasına imza attılar.

[gallery ids="45405,45406"]
FİKİR ÖĞRENCİLERDEN, DESTEK CANİKLİLERDEN
7-G sınıfının önder olduğu bu projeye bütün okul öğrenci ve öğretmenleri de destek verdiler. İlçemizde çok sayıda mülteci olduğundan ‘Ensar’ olma duygusunu taşıyan okulun personel ve öğrencileri mültecilerin ihtiyaç duydukları giyecek ve ev eşyaları ile bu kampanyaya katıldılar.
AMACINA UYGUN DEĞERLENDİRİLECEK
Toplanılan yardımlar ‘Kardeş Eli Yardımlaşma Derneği’ Canik Şubesine okul idarecileri ve bazı öğretmen ve öğrenciler eliyle teslim edildi. Dernek yetkilileri böylesine çaplı ve böylesine büyük bir yardımdan dolayı çok mutlu olduklarını, Fatih İmam Hatip Ortaokulu’nun gerçek bir ‘Ensar’ olma örneğini gösterdiğini ifade ederek; toplanan malzemelerin amacına uygun bir şekilde ilçedeki mültecilere ulaştırılacağını ifade ettiler.
Köksal ÖNER