FATİH MAHALLESİ HER ZAMAN ÖRNEK OLDU

Komşu İftarları kapsamında Fatih ve Reşadiye Mahalle sakinleri ile buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Fatih ve Reşadiye Mahallelerinin her zaman kardeşlik örneği sergilediğini belirtti

Komşu İftarları kapsamında Fatih ve Reşadiye Mahalle sakinleri ile buluşan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Fatih ve Reşadiye Mahallelerinin her zaman kardeşlik örneği sergilediğini belirtti.
İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen her gün farklı bir mahallede gerçekleşen Komşu iftarlarının dün akşamki durağı Fatih Parkı oldu. Düzenlenen iftar yemeğinde Fatih ve Reşadiye Mahallesi sakinleri bir araya gelerek aynı masalarda oruçlarını açtı. Düzenlenen iftar yemeğine yoğun katılım dikkat çekti. İftar öncesi komşu iftarı konukları ile tek-tek görüşen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, mahalle sakinlerinin isteklerini dinledi. Başkan Tok, "Fatih ve Reşadiye mahallesi her zaman kardeşlik örneği sergilemiştir" dedi.

[gallery ids="31504,31503,31502"]
Fatih ve Reşadiye Mahallelerinin birlik ve beraberlik örneği göstererek yaşam sürdüklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, “Bu akşam Fatih ve Reşadiye Mahallesi sakinlerinin her zaman ki gibi birlik ve beraberliğini görüyoruz. Yıllardır devam eden geleneksel iftarın bir yenisini de her zaman olduğu gibi dostluk içinde gerçekleştiriyoruz. Fatih ve Reşadiye Mahallesi sakinleri her zaman kardeşliğin örnek mahalleleri olmuşlardır. Bu konuda iki mahallemizi de canı gönülden kutluyorum. Allah birlik ve beraberliğimiz daim etsin” dedi.