FEDERASYON YETKİLİLERİ MİDİLLİ'DE

Erkekler 1'inci voleybol ligi final müsabakalarının2'inci etap karşılaşmaları için Samsun'a gelen Türkiye Voleybol Federasyonu yetkilileri, Hakemler

Erkekler 1’inci voleybol ligi final müsabakalarının2’inci etap karşılaşmaları için Samsun’a gelen Türkiye Voleybol Federasyonu yetkilileri, Hakemler. Gözlemciler ve basın mensupları Midilli Restoran’da düzenlenen kahvaltıda Yılmaz Tarım Ürünleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz, bir araya getirdi.
BİRLİKTE OLMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM
İlk defa geldikleri Midilli Restoran’da hayran kaldıklarını belirten Türkiye Voleybol Federasyon İkinci Başkanı Mustafa Ekşi, “Maçlardan sonra bir araya gelemiyorduk ve vesile oldu. Bu güzel günde sizlerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu arada, 23 Nisan Bayramına katıldığı için aramızda bulunamayan Federasyon Başkanımız Sayın Özkan Mutlugil adına hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
İŞADAMI KAZIM YILMAZ BEYE TEŞEKKÜR EDİYORUM
Kahvaltıyı düzenleyen ve işleri nedeni ile yurt dışında buluna işadamı Kazım Yılmaz’a teşekkür eden Türkiye Voleybol Federasyon İkinci Başkan Akif Üstündağ, “Samsun Valimiz Sayın İbrahim ile Sayın  Şahin işadamı Kazım Kazım bey çok eski arkadaşım. Ve ayrıca Yılmaz Tarım Ürünleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz,  beye böyle güzel bir tesiste bizleri ağırladığı için sizlerin adına teşekkürlerimi iletiyorum ”diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net