FEN LİSESİ İLÇE ŞAMPİYONU!

Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Salonunda, 2015-2016 Eğitim- Öğretim Yılı Okulu Sporları Voleybol Genç Erkek A final müsabakaları ile tamamlandı

Çarşamba Mustafa Dağıstanlı Salonunda, 2015-2016 Eğitim- Öğretim Yılı Okulu Sporları Voleybol Genç Erkek A final müsabakaları ile tamamlandı. Günün son maçında ise Çarşamba Meslek Teknik Anadolu Lisesini 3-1 mağlup eden Çarşamba Fen Lisesi ilçe Şampiyonu oldu.
KUPA VE MADALYALARI VERİLDİ
Zevkli ve çekişmeli gecen karşılaşmalar sonucunda Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi – 3 Çarşamba Lisesi – 0 Final Müsabakasında ise Çarşamba Fen Lisesi – 3 Çarşamba Meslek Teknik Anadolu Lisesi – 1 sonuçlandı. Bu sonuçlara Göre Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi İlçe üçüncüsü olurken Çarşamba Meslek Teknik Anadolu Lisesi ikinci Çarşamba Fen Lisesi Voleybol Genç Erkek A ilçe Şampiyonu Oldu. Üçüncülükle yetinen  Çarşamba Anadolu İmam Hatip Lisesi Takıma Kupa ve Madalyalarını Çarşamba Meslek Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Hacı Uçar Verdi. İkinci sırada tamamlayan  Çarşamba Meslek Teknik Anadolu Lisesi Takımına Kupa ve Madalyalarını Çarşamba Fen Lisesi Okul Müdürü Hikmet Semizoğlu taktım etti. İlçe şampiyonu olan Çarşamba Fen Lisesi Takımına Kupa ve Madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın verdi.

[gallery ids="40613,40614,40615"]


İLÇEMİZİ TEMSİL EDECEKLER

Kupa ve madalya törenin ardından açıklama yapan Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü İlkay Aydın,"2015-2016 yılı okul sporları kapsamında yapılan müsabakalarda takımların göstermiş oldukları performans ve başarıdan dolayı ilçe Müdürü olarak tebrik ediyorum. Bu müsabakaları birer basamak olarak görüyorum ve grup maçlarında ilçemizi adına yakışır bir şekilde temsil edeceklerine inanıyorum. Bu müsabakalarda emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Köksal ÖNER