FETÖCÜ VE CUNTACILAR KAMUDAN SÜRATLE ARINDIRILMALI

Milli irade coşkusunun her geçen gün daha da arttığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, FETÖ'ye mensup kişilerin, sempatizanların ve darbe için el ovuşturanların kamudan süratle uzakla

Milli irade coşkusunun her geçen gün daha da arttığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, FETÖ’ye mensup kişilerin, sempatizanların ve darbe için el ovuşturanların kamudan süratle uzaklaştırılması gerektiğini ifade etti.
İlk günün akşamından itibaren Samsunlular ellerinde  Türk Bayraklarıyla Samsun Cumhuriyet Meydanında demokrasi nöbeti ve coşkusu devam ediyor. Darbe kalkışmasının ilk gününden itibaren ailesi ile birlikte Cumhuriyet Meydanında milli irade ve demokrasi nöbetinde olan Başkan Erdoğan Tok,  Milletin evi olan Türkiye Büyük Millet Meclisine bomba atan, vatandaşa kurşun sıkan soysuz ihanet çetesinin en acımasız bir şekilde cezalandırılması gerektiğini söyledi.
İHTLİLALCİLERE MİLLETİN DARBESİ DÜNYAYA DERS OLDU

Fetullahçı Terör Örgütü mensuplarının ülkenin dört bir yanında temizlenmesi için geceli gündüzlü çalışacaklarını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "FETÖ /PDY terör örgütü, ‘Milletin Evi’ne yani yüce Meclis’e bomba atarak “Milletin İradesini hiçe saydığını bizlere göstermiştir. Devletin kurumlarına yönelik, hükümete
yönelik, devletin ve ülkenin huzuruna yönelik çılgınca bir darbe girişimi ve aynı zamanda toplu bir terör eylemidir. Zaman uyanık kalma zamanıdır. Tüm kurumların Fethullahçı Terör Örgütü mensubu tüm kişilerden temizlenmesi için atılacak tüm adımlarda hükümetimizin yanında  olacağız ve bizlerin üzerine düşen görevi yapacağız. Bu ihanet kesinlikle karşılıksız kalmayacaktır. Aziz milletimiz devletimize ve milletimize darbe yapmak isteyenlere darbe yapmış ve onlara en güzel cevabı vermiştir. Milletimizin bu onurlu ve dik duruşu, gelişmemizi ve kalkınmamızı akamete uğratmak isteyenleri püskürtmüş, egemenliğin sadece ve sadece milletimize ait olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiştir. Ailelerimiz ve 7'den 70'e her kesimden vatandaşımız ile birlikte demokrasi nöbetimiz sonuna kadar devam edecektir. Cumhurbaşkanımız, başkomutanımız meydanlara gelmeyin diyene kadar gündüz çalışacağız, gece nöbet tutacağız. Toplumun her kesiminden insanımız burada demokrasi için sabahlıyor. Hangi görüşten olursa olsun, burada, vatan için millet için bir araya gelen tüm hemşerilerime sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.
şokhaber.net