FİNAL GRUBUNU LİDER OLARAK TAMAMLADI

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın," 2016-2017 eğitim öğretim yılı okul sporları Küçük Kız Voleybol Final müsabakaları ile tamamlandı" dedi

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın," 2016-2017 eğitim öğretim yılı okul sporları Küçük Kız Voleybol Final müsabakaları ile tamamlandı" dedi.
TÜRK BAYRAĞI AÇARAK, TERÖRÜ LANETLEDİLER
Çarşamba'da okul sporları Küçük Kız Voleybol Final müsabakalarıyla tamamlandı Şenyurt Orta Okulu - 2 Kürtün Ortaokulu - 0Atatürk Ortaokulu - 2 Gökçeçakmak Ortaokulu – 0 Bu sonuçlara göre Atatürk Ortaokul final grubunu lider olarak tamamlayarak,  2016-2017 Eğitim öğretim yılı okul sporları küçük kız voleybol ilçe şampiyonu olurken Şenyurt Ortaokulu 2.inci Kürtün Ortaokulu ilçe 3.üncüsü oldu. Müsabakalardan dereceye giren takımlara kupaları verildi. Ayrıca Final müsabakalarından sonra yapılan kupa töreninde Atatürk Ortaokulu, Şenyurt Ortaokulu, Kürtün Ortaokulu küçük kız voleybol takımları Türk bayrağı açarak, terörü lanetledi ve  Milletimizin bağımsızlığı için mücadele eden vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve şükranla andılar.
ÇALIŞANLARA, KARŞI BİRLİĞİMİZİ ORTAYA KOYMA ZAMANIDIR
Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, "Küçük voleybol takımlarımızı kutluyorum bu günlerde Ülkemizin birliğine, beraberliğine ve kardeşliğimize karşı yapılan saldırılarda Milli seferberlik duygusuyla bir araya gelmek ve hainlere karşı, bu ülkeyi bölmeye çalışanlara, karşı birliğimizi ortaya koyma zamanıdır sporun birleştirici ve bir araya getirici gücünün farkındayız bunun en güzel örneği Yaşları küçük yürekleri büyük voleybolcu kızlarımızdır bir olalım, beraber olalım. hep beraber, Türkiye olalım bu vesile ile Vatanımız için, Millet, Bayrak için Şehit olmuş Şehitlerimize, vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet Gazilerimize acil şifalar diliyorum Ülkemizin birliği daim olsun" diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net