FOSEPTİK KATİLİ İSTANBULDA YAKALANDI!

İlimiz Atakum ilçesinde ikamet eden Z

İlimiz Atakum ilçesinde ikamet eden Z.Ç.A isimli şahsın kayıp olduğundan bahisle yakınlarının 19.05.2018 günü Polis Merkezi Amirliğine müracaatta bulunmaları üzerine,  Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğünce başlatılan ve devamında hayatından endişe edildiğinden Cinayet Büro Amirliğince yürütülen soruşturmada Z.Ç.A. isimli şahsın kayıp olmadan önce en son görüldüğü yerler üzerinde yapılan araştırmalar kapsamında; Kayıp olarak aranan Z.Ç.A. isimli şahsın cesedi Adli Mercilerin koordinesinde yapılan aramada E.E. isimli şahsın Atakum ilçesinde bulunan İncesu Yalı Mahallesindeki müstakil ikametinin bahçesinde foseptik çukurunda bulunmuş ve ikamet içerisinde yapılan incelemede ateşli silah ile kan izlerine rastlanmış ve tüfeğin olayın şüphelisi olduğu değerlendirilen E.E. isimli şahsa ait olduğu tespit edilmiştir.
Şüpheli şahsın yakalanması bağlamında yapılan araştırmalarda şahsın İstanbul ilinde olduğu tespit edilmiş ve Cinayet Büro Amirliğinden oluşturulan Özel bir ekip tarafından 07.06.2018 perşembe günü İstanbul ilinde yakalanmıştır.
Şüpheli E.E. hakkında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte yakalandığı yerin Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecektir.