GALİBİYLELER SERİSİNİ BOZMADIK

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4'üncü Grupta mücadele eden Çarşamabaspor'un Teknik Direktörü Hasan Şengün, 'Galibiyetler serisini Safranbolu Belediyespor maçı ile sürdürdük' dedi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 4’üncü Grupta mücadele eden Çarşamabaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Galibiyetler serisini Safranbolu Belediyespor maçı ile sürdürdük” dedi.
KANDIĞIMIZ İÇİN MUTLUYUZ
Maça iyi başlan tarafın kendilerinin olduğunu vurgulayan Çarşamabaspor’un Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Safranbolu Belediyespor karşında öne geçtikten sonra kalemizde golü gördük Bu arada karşı karşıya 12 tane net  gol pozisyonumuz odu değerlendirebilseydik bu maçı daha farklı bir şekilde kazanabilirdik olmadı.2-1 kazandığımız içinde mutluyuz. Alına bu güzel galibiyetten sonara oyuncularımı kutluyorum ve bu maç geride  önümüzdeki maçlarımıza bakıyoruz” diye konuştu.
GÜZEL BİR İVMEYİ YAKALADIK
Diğer maçlarda olduğu gibi hafta sonu Çarşambada karşılaşacakları Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetleri Spor maçada iyi hazırlanacaklarını işaret eden Yeşil Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Hasan Şengün, ”Su anda Ligin 3’üçüncü sırasında bulunuyoruz ve 30 puana sahibiz. Yakaladığımın bu güze ivmeyi sürdürmek zorundayız. Bu rakibimizi önemsiyoruz ve tüm hazırlılarımızı iyi bir şekilde tamlayıp bu haftaki rakibimizin karşından üç puan alarak ayrılacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net