GALİP MENDİ VALİ İBRAHİM ŞAHİN'İ ZİYARET ETTİ

Jandarma Genel Komutanlığı'na bağlı birliklerini ziyaret ve denetimi için Samsun'a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Vali İbrahim Şahin'i makamında ziyaret etti

Jandarma Genel Komutanlığı’na bağlı birliklerini ziyaret ve denetimi için Samsun’a gelen Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi, Vali İbrahim Şahin’i makamında ziyaret etti.
Valilik gelişinde Valilik Şeref Defterini imzalayan Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi daha sonra Vali İbrahim Şahin’e nezaket ziyaretinde bulundu.

[gallery ids="45522"]
VALİ ŞAHİN KOMUTAN MENDİ’YE TEŞEKKÜR ETTİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade eden Vali İbrahim Şahin, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi'ye teşekkür etti. Ziyaret sonunda Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi tarafından Sayın Valimize Jandarma Genel Komutanlığı logolu tabak hediye edildi.

[gallery ids="45523"]
KOMUTAN MENDİ’YE, TABLO HEDİYE ETTİ.
Valimiz Sayın İbrahim Şahin ise günün anısına,  Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi’ye, Samsun Kız Olgunlaşma Enstitüsü öğrencileri tarafından yapılan ve üzerinde lale motifi bulunan el emeği bir tablo hediye etti.

[gallery ids="45524"]
KOMUTANLAR İLE VALİ YARDIMCILARI VE MÜDÜR HAZIR BULUNDU
Ziyarette ayrıca, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Şükrü Eken, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay  Ercan Yaşin, Vali yardımcılarından  Osman Nuri Çobanoğlu, Mehmet Ali Karatekeli, Faruk Necmi Kurt, Ali Galip Saral, Mehmet Ali Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz hazır bulundu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net