Gazeteci Ferruh Çetin Unutulmadı

Samsun Gazeteciler Cemiyeti'nin kurucularından duayen gazeteci Ferruh Çetin ölümünün 2

Samsun Gazeteciler Cemiyeti’nin kurucularından duayen gazeteci Ferruh Çetin ölümünün 2. yıldönümünde Bafra’da mezarı başında gazeteci dostları tarafından anıldı.
Samsun’da birçok gazeteciye ustalık yapan merhum gazeteci Ferruh Çetin yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek iki yıl önce yaşamını yitirmişti. Ölümünün 2. yıldönümünde Bafra’da mezarı başında gazeteci dostları tarafından anılan Çetin meslekte birçok başarıya imza atmıştı.
KARANFİLLERİ BIRAKTILAR
Ferruh Çetin’in mezarını ziyaret ederek karanfil bırakan gazeteciler arasında Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı, Bafra İnternet Yayıncılığı ve Gazeteciler Derneği Başkanı Adnan Hazır ile Bafra'da görev yapan gazeteciler de vardı.
CEMİYETİN KURUCUSUYDU
Mezar başında bir konuşma yapan Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı merhum Ferruh Çetin’in Başkanı olduğu Samsun Gazeteciler Cemiyetinin kurucularından biri olduğunu hatırlatarak “Samsun basınının bugünlere gelmesinde çok emeği vardı. Bizim camiada saygı ve sevgiye önem verilir. Asla bizden önceki duayenleri unutmamız mümkün değil” dedi.
SEVİLEN BİR GAZETECİYDİ
İNTERYA Başkanı Adnan Hazır da “Ferruh Çetin ustamızı ölümünün ikinci yılında rahmet ve minnetle anıyoruz. Bu vesileyle basın camiamızdan yitirdiğimiz tüm değerlerimize rahmet diliyoruz” diye konuştu.
Haber Merkezi