GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKMAYAN GELECEKTEN BAHSEDEMEZ…

YAŞLISINA SAHİP ÇIKMAYAN TOPLUM GÜVENLİ GELECEKTEN BAHSEDEMEZ AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Necmi Çamaş, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla mesaj yayınlayarak, Samsun'da yaptıkla

YAŞLISINA SAHİP ÇIKMAYAN TOPLUM GÜVENLİ GELECEKTEN BAHSEDEMEZ

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Necmi Çamaş, 18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla mesaj yayınlayarak, Samsun’da yaptıkları çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundu

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Necmi Çamaş mesajında, “Toplumları ayakta tutan en güçlü etmenlerden biri hiç şüphesiz ki yaşayan bellekler yani yaşlılarımıza sahip çıkmaktan geçmektedir. Yaşlılarımız geçmişten edindikleri, tecrübe bilgi ve birikimleri yarınlarımıza ışık tutacak şekilde bizlere aktarmaktadırlar. Yaşlısına sahip çıkmayan toplumların güvenli geleceğinden de bahsetmek oldukça zor olacaktır” dedi. Türk toplumunun dünya var olduğundan beri atasına, büyüğüne son derece saygı ve hürmet içinde olmuş, gelecek nesillere de bunun terbiyesini aşılayan bir millet olduğunu ifade eden Çamaş, ''Yaşlılarımızı sadece böyle günlerde değil her zaman saygı ve hürmet göstermeliyiz. Toplumun her ferdi yaşlanacağını ve bugün beklenti içerisinde olan büyüklerimizin konumuna geleceğini unutmamalıdır'' ifadelerine yer verdi.

İNSAN ODAKLI HASSASİYETE ÖNEM VERDİK

Yaşlılarla ilgili önemli çalışmalara imza attıklarını ve bunu hiçbir zaman reklam aracı olarak kullanmadıklarını ifade eden Çamaş, “2007 yılında Samsun’da yaşlı bakım hizmetlerini kurarken sahip olduğum heyecan ve mutluluk bugün hala devam etmektedir. Çünkü onların bir gülüşü, bir duası bizim en büyük kazancımız olmuştur. Yaşlılarımıza hizmet etmekten son derece mutlu oluyorum. Bu bir görevdir, bir kutsiyettir. İşimizi yaparken kattığımız sevgi ve heyecan ile örnek olmaya, çalışarak toplumumuzun insan odaklı hassasiyetlerini attırmak için çalışıyoruz” dedi.

''Yaşlılar bizim baş tacımızdır. Onları ömürlerinin geri kalan zaman dilimi içerisinde en iyi şekilde rahat ettirmek boynumuzun borcudur'' ifadelerini kullanan Çamaş, ''Bu duygu ve düşüncelerle değerli büyüklerimizin ellerinden öperek  'Yaşlılar Haftası'nı kutluyor, hepsini saygı ve muhabbetle selamlıyorum" diyerek kamuoyu ile duygularını paylaştı.