Geçtiğimiz günlerde aynı isimle bir başka yazıyı kaleme aldım...

Pes doğrusu 2 Geçtiğimiz günlerde aynı isimle bir başka yazıyı kaleme aldım ve Temmuz 2015 genel seçilerine giderken pes etmeyeceğimi belirtmiştim

Pes doğrusu 2

Geçtiğimiz günlerde aynı isimle bir başka yazıyı kaleme aldım ve Temmuz 2015 genel seçilerine giderken pes etmeyeceğimi belirtmiştim.

Bu şehirde iki dönem belediye başkanlığı yapan Asım Aykan 3 Kasım 2002 genel seçimleriyle Ankara’ya gittiği yıllarda sesi çıkmıyordu. Kendisine uğradım, buraya geldiniz kayboldunuz dediğimde belediye başkanlığında icracı idik, yani icranın başında idik. Şimdi ricacıyız! Ancak ricalarımız kabul görmeyince bu millete bir şey anlatamıyoruz… İşte fındığın durumu Fiskobirlik’te para yok ödeme yapamıyor. Vatandaş bize saldırıyor ne yapacağımızı bilemiyoruz demişti…

Ak parti Trabzon milletvekili Erdoğan Bayraktar’ın Trabzon TSO’nun yemeğinde basın mensuplarına Ankara’da Muhammet Balta gibi dolaşan o kadar adam var iken ben teşkilatımı kıramadım. Kendisini bakan yardımcılığına atadım dediği bakan yardımcısı Balta, icranın ikinci adamı iken hangi delegenin tayini ile ilgilenmiş, kimin çocuğunu işe koymuştur veya Bayraktar’ın istifasının ardından bakanlıkta görev yapan bürokratlar görevden alınırken sırça köşkünden olanları seyrettikten sonra simdi milletvekili seçilirse bu şehre ne verecek?

Sağlık bakanından sonra ikinci adam müsteşar iken bu şehirde Numune hastanesi, Doğum ve çocuk hastanesi Trabzon’dan 14 vilayetteki sağlık kuruluşlarına masa, sandalye, karyola dolap imal eden, araçlarını tamir eden 40 yıl önce kurulan 40 kişinin ekmek yediği sağlık müdürlüğü ana tamirhanesini kapatan, icranın başında iken bu şehre bunca kötülük yapan, sonrada çıkıp tüm billboardlarda tüm gazete ve internet sitelerinde reklam veren Dr. Tosun milletvekili olursa bu şehre ne verecek?

Ahi Evren kalp cerrahi hastanesi başhekimliğine atandıktan 8 ay sonra hastane dışında bir pastanede bir grup basın mensubunu davet ederek düzenlediği basın toplantısında 270 yataklı hastanemizde son 8 ayda 268 kişi öldü biz başarılıyız diyen kendi meslek örgütüne başkan seçilemeyen ancak tüm gazete ve billboardlara verdiği reklamlarla ön plana çıkmaya çalışan Prof. Dr. Celal Tekinbaş Milletvekili olursa bu şehre ne verecek?

5 yıl il başkanlığı görevinde bulunan, bir tek projeyi takip etmeyen, bir tek müdürün atanmasında alınmasında bir tek kişinin tayin edilmesinde, bir tek belediye başkanının veya belediye meclis üyesinin belirlenmesinde küçük bir dâhili bulunmayan muayenesinden dışarı adım atmamaya özen gösteren Dr. Adnan Günnar milletvekili olursa bu şehre ne verecek?

İki dönem merkez ilçe başkanlığı, bir dönem belediye başkan yardımcılığı görevinde bulunan kendi şahsi işi dışında bu şehir adına hiçbir proje üretmeyen, her dönem her yere aday olan Ergin Aydın milletvekili seçilirse bu şehre ne verecek?

Her dönem il yönetimine girmek için mücadele veren, her seçimde aday adayı olan hep direkten dönen, tüm gazete ve internet sitelerinde bunca reklam yaptıran Av, Ayşe Sula Köseoğlu milletvekili seçilirse bu şehre ne verecek?

Eski KESK başkanı Şinasi Haznedar veya eski jeoloji mühendisleri odası başkanı Semih Peker dünya görüşleri taban tabana Ak Partiye zıt olan bu iki insan sizce neden Ak Partiden milletvekili adayı oldular?

Takdiri ve yorumu size bırakıyorum!