GELECEĞİ DÜŞÜNEN ADIMLAR ATIYORUZ.

Canik yenilikçi belediye Canik akıllı şehir olma yolunda Canik'te insanların bilgisayar ve cep telefonlarından, internetin olduğu her yerden, belediyecilikle ilgili her türlü işlemlerini

Canik yenilikçi belediye

Canik akıllı şehir olma yolunda

Canik'te insanların bilgisayar ve cep telefonlarından, internetin olduğu her yerden, belediyecilikle ilgili her türlü işlemlerini yapabildiklerini belirten Belediye Başkanı Osman Genç, "Canik'i akıllı şehre dönüştürebilmek için ciddi yatırımlar yapıyoruz. Canik yenilikçi bir belediye" dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ne sahip olan belediyelerinin, teknolojik ve yenilikçi bir belediye olduğunu söyledi. Hızla değişen bir dünyada yaşandığına dikkat çeken Başkan Osman Genç, "Bunun için belediyemizde çok ciddi teknolojiler kullanıyoruz. Canik'i akıllı şehre dönüştürebilmek için ciddi yatırımlar yapıyoruz ve teknolojiyi çok iyi kullanıyoruz. Canik Belediyesi olarak sadece şehrin temel ihtiyaçlarını değil, beklentilere cevap verecek çalışmalar yapmaktayız. Özel sektör mantığıyla yenliğe açık olarak çalışıyoruz" dedi.

'GELECEĞİ DÜŞÜNEN ADIMLAR ATIYORUZ'

"İnternetle küçülen dünyada insanlığın kaderi birbirine bağlı ve dünyanın herhangi bir noktasında olan bir olay bütün insanlığı etkileyebiliyor" diyen Başkan Genç, "Bir şehirdeki genç dünyanın başka bir şehrinin şartlarıyla rakip olarak yetişiyor. Böyle bir dünyada iki gününüz birbirine benziyorsa zarardasınız. Kendinizi yenileyemiyorsanız rakipleriniz sizi geçer. Kendinizi de yenilemek yetmiyor. Satranç gibi birkaç hamle sonrasını görmek zorundasınız. Onun için biz güncel ihtiyaçları karşılarken geleceği de düşünen adımlar atıyoruz" diye konuştu.

'KENDİMİZİ SÜREKLİ YENİLİYORUZ'

Canik Belediyesi olarak teknolojik altyapıya önem verdiklerini ifade eden Genç, "Belediyemiz bünyesinde Genç Girişimciler Birimi kurduk. Gençlerimizin buralarda istedikleri alanlarda bilimsel ve teknolojik çalışmalar yapmasını arzu ediyoruz. Ayrıca Karadeniz'de ilk, Türkiye'de ikinci olarak Elektronik Belge Yönetim Sistemi'ni kurduk. Canik'te insanlarımız cep telefonundan, bilgisayarından, evlerinden hiç çıkmadan, kısaca internetin olduğu her yerden belediyecilikle ilgili işlemlerini yapabiliyor. Yine vatandaşlarımız 7 gün 24 saat hizmet veren 4445590 nolu çağrı merkezimizi arayarak belediyecilik hizmetlerinden yararlanabiliyor. Yani Canik sürekli kendini yenileyen inovatif bir belediye" şeklinde konuştu.