GELECEĞİMİZİ OYLAYACAĞIZ

SDET PARTİSİ SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ VURAL SDET'İN MAZİSİ TERTEMİZ! Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Al




SAADET PARTİSİ SAMSUN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALİ VURAL SAADET’İN MAZİSİ TERTEMİZ!


Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural, yolsuzluğa bulaşmamış şaibesi olmayan tek partinin Saadet Partisi olduğunu ifade ederek Samsunlulardan Saadet Partisi’ne oy vermelerini istedi.


Atakum’da seçim çalışmalarına devam eden Vural, “Bu seçim tarihi bir kırılma ve dönüm noktasıdır. Bu seçimde sadece belediye başkanlarını seçmeyeceğiz. Bu seçimin akabinde genel seçim var. Bu seçimler her ne kadar mahalli idareler seçimi olsa da genel seçimlerin yönünü tayin edeceğinden ayrı bir öneme sahiptir. Bu gerçeği bilen başbakan bu seçimi yerel olmaktan çıkarmak ve ülkemizi yeni bir kaosa sürüklemek istemektedir. Her ilde, her ilçede, her beldede başbakanın kendisi belediye başkan adayıymış gibi boy boy resimleri asılmaktadır. Bunun anlamı şudur; AKP’nin adayları kendilerine güvenememekte, birilerinin gölgesinde seçime gitmektedir” diye konuştu.


GELECEĞİMİZİ OYLAYACAĞIZ


Yolsuzluğu bulunmayan, şaibesi bulunmayan tek partinin Saadet Partisi ve Saadet Partisi’nin adayları olduğunu da sözlerine ekleyen Saadet Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali Vural, “Bununla da gurur duyuyoruz. Erbakan hocamız bizlere çok büyük bir miras bırakmıştır. Tertemiz bir maziye sahibiz. Zerre kadar bir lekemiz yok. Kirimiz yok, kinimiz yok, hasedimiz yok, kasetimiz yok. Halkımız partileri değil, kendi geleceklerini seçecektir. Çünkü Samsunumuzun geleceğini seçmek insanın kendi geleceğini seçmek demektir. Bu nedenle oy verirken daha dikkatli ve daha seçici davranmak gerekmektedir.  Çünkü oy vermek yetki vermektir, onay vermektir. Samsun’da hala üstelik seçime giderken mağdur olan, yolu olmayan, alt yapısı olmayan, çöp toplama sorunu olan mahalleleri kışın ulaşıma kapalı olan köyleri var… Saadet Partisi olarak biz projelerimizi hazırlarken ayağı yere basan ve yapılabilir projeleri hazırladık. Projelerimiz Samsun’un acil ihtiyacı olan projelerdir. Samsun ve ilçelerinin bütün sorunlarının tek çözüm adresi vardır o da şüphesiz Saadet Partisi’dir. İnşallah Pazar günü mührü Saadet Partisi’ne vurarak hem kendimiz hem de şehrimiz için en iyi olanı yapmanızı bekliyoruz” diye sözlerini tamamladı.