GELECEĞİN YILDIZ FUTBOLCULARI YETİŞİYOR

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü İlkay Aydın," Müdürlümüz bünyesinde acılan yaz spor futbol okullarında tecrübeli deneyimli hocalarından Yaşar Karasu ve Orhan Sezgin'in nezaretinde tüm

Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü İlkay Aydın," Müdürlümüz bünyesinde acılan yaz spor futbol okullarında tecrübeli deneyimli hocalarından Yaşar Karasu ve Orhan Sezgin’in nezaretinde tüm hızıyla devam ediyor” dedi.
YAZ SPOR OKULUNDA DENEYİMLİ HOCAMIZ VAR
Acılan yaz spor futbol okulunda, 2003-2004-2005-2206 ve 2007 doğumlu yaş gruplarından oluşan futbol okullarında geleceğin yıldız sporcularını yetiştireceklerini belirten Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü İlkay Aydın, "Çarşambaspor  Başta olmak üzere yetiştirdiğimiz çocuklarımızı amatör kulübüne vereceğiz.  Bizim tek şansımız başlarında yılların eskitemediği tecrübeli Yaşar Karasu hocamızın olması, ona güvenimiz sonsuzdur. Bu güne kadar yapılan çalışmalarımızın semeresini almış bulunmaktayız onun için Çarşamba Gençliğine her türlü başka branşlarda da olsa da tüm çalışmalarımız devam etmektedir" diye konuştu.
BUNUN İÇİN SPOR OKULUMUZ BÜYÜK ÖNEM ARZ EDİYOR
Gençlik Hizmetleri ve Spor içe Müdürü İlkay Aydın, spor okullarının yaz tatilinde olan öğrencilerin farklı branşlarda kendilerini geliştirebilecekleri ve boş zamanlarını değerlendirebilecekleri bir faaliyet olduğunu belirterek “Bu sayede yaz spor okulumuz vasıtasıyla spora ilgisi olan ve yeteneği olan sporcular da tespit edilecek belki de ilerleyen dönemlerde büyük başarılara imza atması sağlanacak. Bunun için spor okulumuz büyük önem arz ediyor. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen başta  Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’a Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’a ve  ilçe Kaymakamız  Sayın Caner  Yıldız’a  teşekkür ediyorum” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net