Genç, "Biz ilçemizde yaşayan her bir vatandaşımızı şehrin sakini değil, sahibi yapmak amacındayız.

Genç'ten yerinde tespit Mahalle gezilerini sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yerinde tespitte bulunuyor

Genç'ten yerinde tespit

Mahalle gezilerini sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, yerinde tespitte bulunuyor. Genç, "Biz ilçemizde yaşayan her bir vatandaşımızı şehrin sakini değil, sahibi yapmak amacındayız. Şehre ruh kazandırmak istiyoruz" dedi.

Belediyeye yeni katılan mahallelerde eksiklikleri yerinde tespit etmek ve gidermek için gezilerini sürdüren Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Sarıbıyık, Kaşyayla, Avluca, Düzören, Düzardıç, Ambarpınar mahallelerinde incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri ve muhtarların da katıldığı toplantıda vatandaşlarla sohbet eden Başkan Genç, özellikle okul ve cami çevrelerindeki eksikliklerin giderilmesi için birim müdürlerine talimat verdi.

HIZLI VE ETKİLİ HİZMET

Başkan Genç, söz konusu köylerde atıl durumda bulunan eski okul binalarını da değerlendireceklerini ve Hanımlar Konağı gibi tesislere dönüştüreceklerini söyledi. Hizmetlerin daha sağlıklı yürümesi açısından vatandaşlarla sık sık bir araya gelmeyi önemsediğini ifade eden Genç, "Gezilerimizde halkımızla kucaklaşıyoruz. Varsa bizim göremediğimiz eksiklikleri yerinde öğreniyoruz. Yerinde tespitle daha hızlı ve etkili hizmet yapıyoruz. Canik'in bütün mahallelerine belediyemizin eli değecek ve hizmet gidecek" dedi.

HALKIMIZ ŞEHRİN SAKİNİ DEĞİL, SAHİBİ

Özellikle belediye sınırlarına yeni dâhil olan mahalleleri gezdiklerini belirten Başkan Osman Genç, "Biz her bir insanımızı, her bir mahallemizi önemsiyoruz. İlçemizin en ücra köşesine hizmet götürme gayretindeyiz. Biz ilçemizde yaşayan her bir vatandaşımızı şehrin sakini değil, sahibi yapmak amacındayız. Şehre ruh kazandırmak istiyoruz. Bunun içinde mahallelerimizde özellikle okullarımızın, camilerimizin eksikliklerini gidermek istiyoruz. Yine mahallelerimize hanım kardeşlerimiz için sosyal tesisler kazandıracağız" diye konuştu.

VATANDAŞLARDAN GENÇ’E TEŞEKKÜR

Gezilerden memnun kalan vatandaşlar da, mahallelerine gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Osman Genç’e teşekkür etti. Vatandaşlar, “Başkanımız seçim zamanı verdiği sözü tutuyor. Sadece seçimden seçime değil, kendisini her zaman aramızda görüyoruz.  Bu da bizi mutlu diyor” şeklinde konuştu.