Genç istikrar için 'evet' dedi

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Türkiye'mizin geleceğini, çocuklarımızın geleceğini hep birlikte oyladık

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Türkiye’mizin geleceğini, çocuklarımızın geleceğini hep birlikte oyladık. İnşallah neticeler memleketimiz için hayırlı olur" dedi.

Oy verme işlemini gerçekleştirmek için Hasköy Cumhuriyet İlkokulu’na giden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, sohbet ettiği vatandaşlara oylarının hayırlı olması temennisinde bulundu. Daha sonra seçmen kâğıdıyla birlikte oyunu kullanmak üzere 1100 nolu sandık başına giden Başkan Genç, gerekli prosedürleri tamamladıktan sonra oy verme işlemini gerçekleştirdi. 

KALKINMANIN YOLU İSTİKRAR

Türkiye’de siyasi istikrarın sürmesinden yana oyunu kullandığını ifade eden Başkan Genç, "İstikrar için, geleceğimiz için oyumuzu kullandık. Aziz milletimiz de iradesini sandığa yansıtacaktır. İnşallah Türkiye son 13 yılda yakaladığı siyasi istikrarı ve ekonomik kalkınma hamlesini bu seçimlerle birlikte artan bir şekilde devam ettirecektir. Yatırım hamlesinin ve ekonomik kalkınmanın sürmesinin yolu siyasi istikrarın devam etmesine bağladır" dedi.

HAYIRLI OLSUN

İslam dünyasının ve bütün mazlum Müslümanların kendilerinin koruyuculuğunu üstlenen Türkiye'deki seçimlere kilitlendiğini kaydeden Başkan Genç, "Doğu’dan Batı’ya, Kuzey’den Güney’e güzel bir demokrasi heyecanını yaşadık. Türkiye’mizin geleceği, çocuklarımızın geleceği için hep birlikte sandık başına gittik. İnşallah sandıktan çıkan ve milletimizin iradesini yansıtan seçim sonuçları şehrimiz, memleketimiz ve mazlum coğrafyalar için hayırlı olur" diye konuştu.