Genç muhtarları iftarda ağırladı

İftarını her akşam vatandaşlarla birlikte açan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bu kez muhtarları ağırladı

İftarını her akşam vatandaşlarla birlikte açan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bu kez muhtarları ağırladı. Genç, "Muhtarlarımız, hizmet ettikleri mahalle halkının ihtiyaçları için tüm kurum ve kuruluşlarla iletişim kurarak, köprü görevi kurmaktadır” dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Adnan Menderes Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen geleneksel iftar sofrasında bu kez muhtarları ağırladı. İftar öncesi vatandaşlara yemek dağıtan ve Canik'e bağlı mahallelerin muhtarlarıyla tek tek görüşerek sohbet eden Başkan Genç, iftar sofrasına da muhtarlarla birlikte oturdu. Başkan Genç, iftarını birlikte açtığı muhtarları daha sonra makamında ağırladı.

'BİZ BİR AİLEYİZ'

Şehrin bütünlük içerisinde gelişmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Muhtarlarımızın hizmet verenle hizmet alanı buluşturuyor olması çok önemli. Muhtarlarımızın görüşleri belediye programlarına destek olmaktadır. Biz bir aileyiz, muhtar kardeşlerimiz ve bizler bu millete hizmet etmek adına seçilmiş görevlileriz. Bizim amacımız milletimizin hayat kalitesini yükseltmek. Bu işi yaparken de tek başına yapamazsınız, bu iş ekip işidir. Bu ekibin önemli kısmını da muhtarlarımız oluşturmaktadır" dedi.

'ŞEHRİMİZİN SİNİR UÇLARI'

Mahallelerdeki vatandaşlara muhtarlar aracılığıyla ulaştıklarını belirten Genç, "Şehrimizin adeta sinir uçları olan muhtarlarımızın mahallelerindeki vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için nasıl koşturduğunu biliyorum. Canik'teki birçok mahalle muhtarımızın, hizmet sorumluluğuyla çok yoğun çalıştığını biliyorum. Bölgemizin gelişimini hayranlıkla izlediği Canik'e muhtarlarımızla birlikte hizmet vermenin onurunu yaşıyoruz" diye konuştu.

Öte yandan iftar sonrasında Canik Belediyesi Ramazan Günleri Etkinlikleri kapsamında Game Of Gölge, Kum Sanatı ve Futbol Şov gösterileri, Adnan Menderes Demokrasi Meyda’nı dolduranlara keyifli bir Ramazan akşamı yaşattı.