Genç, Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olmalıdır...

Kalkınmanın devamı için Erdoğan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Hayırlı hizmetlerin ve kalkınma yolunda atılan büyük adımların artarak devam edebilmesi için Recep Tayyip Erdoğan Cumhurba

Kalkınmanın devamı için Erdoğan

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Hayırlı hizmetlerin ve kalkınma yolunda atılan büyük adımların artarak devam edebilmesi için Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olmalıdır" dedi.

İlçede vatandaşlarla buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Türkiye’nin dönüşüm hikâyesine, reform sürecine, özgürleşme ve demokratikleşme iradesine, vesayetin tasfiyesine öncülük eden, dünya mazlumlarının sesi ve nefesi bir Türkiye fotoğrafını ortaya çıkaran, zulme ve zalime karşı dik duran milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos'ta Türkiye'nin halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı olacaktır" dedi.

İSTİKBAL, İSTİKLAL VE İSTİKRAR

Bu seçimin sancılı ve çalkantılı bir sürecin sona ermesi, zorlu yolun aydınlığa ulaşmasında simgesel bir dönüm noktası olarak tarihe geçeceğini ifade eden Başkan Genç, "12. Cumhurbaşkanının doğrudan milletin oylarıyla seçilecek olması, vesayeti tasfiye sürecinde son aşamaya gelindiğinin tescilidir. Milletin oylarıyla seçilecek ilk Cumhurbaşkanı, yeniden Büyük Türkiye davalarının öncüsü olma sorumluluğunu da üstlenecektir. İstikbal, istiklal ve istikrar noktasında büyük bir ivme yakalayan ülkemizin demokratikleşme, sivilleşme ve özgürleşme yolculuğunun da liderliğini yürütecektir" diye konuştu.

TÜRKİYE'Yİ BİLEN CUMHURBAŞKANI

Son yıllarda yapılan reformlar ve gelişmelerle milletin daha özgür, daha müreffeh olduğuna işaret eden Genç, "Üniversite kapılarından geri çevrilen genç kızlarımızı, Kur’an Kurslarına gidemeyen çocuklarımızı, başörtülü olduğu için memurluğu sona erdirilen kadın kardeşlerimizi, katsayı uygulamasıyla meslek liselerinin kapanma noktasına geldiği günleri bu ülkede yaşadık. Halkımız, Türkiye’yi bilen, milletiyle ortak hayat öyküsüne sahip, milletle aynı sıkıntıları çeken, milletin sevinçlerine ortak olan, gelenek ve göreneklerini bilen ve yaşayan, medeniyet değerlerine sahip çıkan, Türkiye'nin siyasi ve toplumsal dengelerini iyi bilen ve yönetebilen bir Cumhurbaşkanı istiyor" şeklinde konuştu.

KALKINMA DEVAM EDECEK

Hayat kalitesinin arttığına işaret eden Genç, şunları söyledi: "Ülkeyi boydan boya kat eden duble ve otoyollar, alternatif ulaşım olarak hızlı tren, sağlıkta yapılan devrim niteliğinde gelişmeler, tüm illere üniversite ve havalimanları, 3. Köprü, Kanal İstanbul, Marmaray'dan sonra ikinci bir tüp geçit, Dünyanın en büyük havalimanı inşası, Milli Uçak, Tank, Helikopter, İnsansız Hava Aracı ve Milli Uydu gibi projelerin birbiri ardına uygulamaya konması birilerini rahatsız etse de bizleri onurlandıran ve gururlandıran tablolardır. Artık seyreden değil oyunun içinde olan, uydu değil lider ülke olma yolunda ilerleyen bir Türkiye var. Bütün bu hayırlı hizmetlerin ve kalkınma yolunda atılan büyük adımların artarak devam edebilmesi için Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı olmalıdır. İnanıyorum ki halkımız 10 Ağustos'ta sandıkları bir kez daha patlatacaktır."