Gençler için projeler üreteceğim

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, "Gençlerin donanımlı, girişimci ve katılımcı özellikleriyle sosyal ve kültürel hayatta daha aktif rol almaları için projeler üreteceğim" ded

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, "Gençlerin donanımlı, girişimci ve katılımcı özellikleriyle sosyal ve kültürel hayatta daha aktif rol almaları için projeler üreteceğim" dedi.

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Elif Coşkun Bilgin, Samsun Genç İşadamları Derneği'ni ziyaret etti. Burada Dernek Başkanı Levent Özden ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşen Bilgin, milletvekili seçilmesi halinde gençlerin girişimciliğini destekleyici çalışmalar yapacağını söyledi. Bilgin, "Gençlere büyük bir önem veriyorum. Gençlerin donanımlı, girişimci ve katılımcı özellikleriyle sosyal ve kültürel hayatta daha aktif rol almaları için projeler üreteceğim" dedi.

'Gençlerin fikri önemli'

Gençlere en çok önem veren partinin AK Parti olduğuna işaret eden Bilgin, "Gençlere büyük önem veren AK Parti'nin içerisinden biri olarak, genç beyinlerimizin her zaman yanında ve destekleyicisi olacağım. Gençlerimizin fikri bizim için çok önemli. Bu bakımdan milletvekili seçilmem halinde gençlerin girişimcilik ruhunu ortaya çıkarıcı, onları destekleyici çalışmalar yapacağım. Bu manada her zaman çalışmalarını takdirle izlediğim Genç İşadamları Derneği gibi genç girişimcileri bir arada toplayan sivil toplum örgütlerimizle koordineli bir şekilde çalışacağız" diye konuştu.