GENÇLER SPORA "GOLF" İLE BAŞLADILAR

Samsun 'da 18 Temmuz 2017 başlayıp 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan 2017 Samsun, 23

Samsun ‘da 18 Temmuz 2017 başlayıp 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek olan 2017 Samsun, 23.yaz Deaflympics (İşitme Engelliler Olimpiyatları)  kapsamında İşitme engelli gençlere golf etkinliği düzenlendi.
BAKAN'A VE BAŞKAN'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Ekinlikte konuşan Deaflympics Genel Koordinatörü Serkan Baltacı, "Öncelikle Samsun’a böylesine  güzel ve donanımlı bir tesis kazandıran başta Gençlik ve Bakanımız  Sayın Akif Çağatay Kılıç’a ve  Samsun Büyükşehir belediye başkanımız Sayın Yusuf  Ziya Yılmaz’a çok teşekkür ediyorum. Bu yıl ilk kez Deaflympics’de demo olarak oynanacak olan Golf branşına ilginin her geçen gün artması bizleri sevindiriyor" dedi.
SPOR KARŞILAŞMALARINA DAVET EDİYORUZ.
Bugüne kadar Türkiye Cumhuriyetinin En büyük spor Organizasyonu olan 2017 Samsun Deaflympics e ilginin artması ve farkındalık yaratmak için etkinliklerine devam edeceklerini dile getiren Baltacı, "Tüm Sporseverler halkımızı şimdiden spor karşılaşmalarına davet ediyoruz. Samsun Özel meslek eğitim lisesinde katılan 50 kadar öğrenciye Deaflympics ve Golf temalı Tişört ve şapka dağıtıldıktan sonra Samsun Büyükşehir Golf kulübü Antrenörü Hamza Sayın ve Osman Nallı tarafından uygulamalı olarak anlatıldı“ diye konuştu.
İşitme Engelli gençlerin golf oynayarak büyük keyif aldığı etkinlik hatıra fotoğrafı çekinilerek son buldu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net