Gençlik Kolları İle Elleyiz

Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, "Yönetim kurulumuz ile birlikte atadığımız kararı ile Gençlik kolları başkanı öncülüğünde gençler bir araya geldik" dedi.

Büyük projelerin peşinde olduklarını vurgulayan Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, "2020 yılı içinde uygulanacak Canik Şubenin projelerinin iyi bir şekilde yürüterek hizmete girmesi uygulama alanında karşılaşılacak, problemleri birlikte aşmak için caba gösteriyoruz.  Canik şubesinde toplanan gençlerimizle birlikte istişare yaparak yol haritası çizeceğiz. Canik gençlik kollarının omurgasını oluşturulacak açısından Gençlik kolları ile Canik Şubesi olarak, çalışmalarımıza hızlı bir şekilde başladık. Hem ihtiyaç sahiplerine daha seri ulaşacak ve 152 yıllık Hilal-i Ahmeri gelecek nesillere teslim etmek için bir alt yapı oluşturmak adına seferber olduk" dedi.
7/24 Saat Gözetmeden Çalışıyoruz
Yapıtları işleri önemseyerek, yollarına devam ettiklerinin altını çizen Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs, "Bir buçuk aşırdan fazla olan Hilal-i Ahmeri gelecek nesillerini bir araya getirmek, onların fikirlerinden yararlanmak onlarla birlikte daha işler başarabilmemiz için Canik Gençlik kollarını yeniden yapılandırdık. Yeni Gençlik kolları yönetimi ve bizlere destek veren gençlerimizle birlikte Canik Şube Başkanlığı güçlü kadrosu ile yoluna devam edecektir. Kısa süre önce kadın kollarımızı yapılandırmıştık. Kadın kollarımız Genel Merkezimiz tarafından belirlenen ilk dört şube arasındadır. Gençlik kollarımız da yapacağı çalışmalarla en iyi yerde olacakları inancındayım. Bizim gayemiz aldığımız bayrağı en iyi şekilde sahibine ulaştırmaktır. Bunu başarabilmemiz için gençlerimizin bizim yanımızda olmaları lazım. Bu maksatla hem gençlik kollarımızı hem de kadın kollarımızla ve Türk Kızılay’ı Gönüllerimizle koordineli çalışacağız" diye konuştu.
Köksal ÖNER