GENÇLİK ve MEDYA SEMİNERİNDE KONUŞTU!

Vali İbrahim Şahin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen 'Gençlik ve Medya' konulu seminere konuşmacı olarak katıldı

Vali İbrahim Şahin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen “Gençlik ve Medya” konulu seminere konuşmacı olarak katıldı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde her Çarşamba günü düzenlenen Yansı Semineri (Kültür, Bilim ve Sanat Semineri) adı altında düzenlenen ve bu haftaki konusu “Gençlik ve Medya” olan seminere Valimiz Sayın İbrahim ŞAHİN konuşmacı olarak katıldı.

Vali İbrahim Şahin “Gençlik ve Medya” konulu seminerde yeni medyanın önemine değinerek, gençlerimizin bu yönde daha fazla çalışmaları ve yenilikler üretmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu.

Seminer sonrası Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Metin Eker tarafından Vali İbrahim Şahin’e  teşekkür plaketi takdim edildi.

Daha sonra Vali Şahin, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sanat Galerisi’nde açılan ve 27 Nisan- 03 Mayıs 2015 tarihleri arasında açık kalacak olan, “Seramik ve Cam” sergisini gezerek eserler hakkında yetkililerden bilgi aldı.

“Gençlik ve Medya” konulu seminere ayrıca, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ali Seylan, Doç. Dr. Ali Tomak, öğretim görevlileri ve çok sayıda öğrenci katıldı.