Genç'ten MHP ve CHP'lilere çağrı

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Özellikle MHP'li ve CHP'li kardeşlerimize sesleniyorum; Bu seçim partiler arası bir seçim değildir

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Özellikle MHP'li ve CHP'li kardeşlerimize sesleniyorum; Bu seçim partiler arası bir seçim değildir. Gelin tek başına iktidar için, istikrar için, çocuklarımızın geleceği için şer odaklarına karşı birlik olalım. Gücümüzü birleştirelim, tek başına iktidar diyelim" dedi.

Canik Belediyesi tarafından Hacıismail Mahallesi'nde kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında uygulanan "Güzel Evim Mutlu Geleceğim" projesinin açılışı düzenlenen törenle yapıldı. Boya ve sıva malzemelerinin belediye tarafından karşılandığı ve yaklaşık 400 eski, sıvasız ve yorgun binanın yenilendiği kentsel dönüşüm çalışmasının açılışına Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in yanısıra Başkan Yardımcıları, Meclis Üyeleri, Canik Kent Konseyi Genel Sekreteri Reşat Kılınçarslan, Kızılay Canik Şube Başkanı Hatice Örs, muhtarlar ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

'PARTİLER ARASI SEÇİM DEĞİL'

Vatandaşlara hitaben konuşan Başkan Genç, ülkenin birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu dile getirerek, "MHP'lisi, CHP'lisi, AK Partili, Saadetlisi hepimiz kardeşiz. Aynı camiye gidiyoruz, çocuklarımız aynı okula gidiyor, birbirimizden kız alıp veriyoruz. Bu seçim de partiler arası bir seçim değildir. Bu seçim milletimizin ve ülkemizin geleceğinin seçimidir. Özellikle MHP'li ve CHP'li kardeşlerimize sesleniyorum, gelin tek başına iktidar için, istikrar için, çocuklarımızın geleceği için şer odaklarına karşı birlik olalım. Partiler takım değildir, partiler hizmet için vardır. Gücümüzü birleştirelim. Şu an tek başına iktidar olacak tek parti AK Parti'dir. Ülkemizin tek başına iktidara ihtiyacı vardır" dedi.

'MİLLETİMİZ OYUNLARI GÖRDÜ'

Türkiye'nin 1 Kasım'da güçlü ve tek başına bir iktidara ihtiyacı olduğunu ifade eden Başkan Genç, "Bir takım egemenler, yerli aktörlerle birlikte siyasal bir mühendislik planlaması yaparak 7 Haziran'da AK Parti'nin tek başına iktidar çıkmasına engel oldu. Ancak milletimiz bu oyunu gördü. 1 Kasım’da milletimiz bu kurguların rövanşını alacaktır. Milletimiz son 4 aylık süreçte yaşananların ülke lehine olmadığını çok net görmüştür. AK Parti’ye oy verenler zaten oynanan oyunların farkındaydı ama bir takım sebeplerden dolayı vermeyenler de bunun farkına vardı" diye konuştu.

'MAZLUM COĞRAFYALAR DA SEVİNECEK'

Bu seçimin Türkiye kadar mazlum coğrafyaları da yakından ilgilendirdiğine işaret eden Genç, "Ne bu coğrafya üzerinde hesabı olan ülkelere ne de onlarla ittifak halinde olan ve ülkemize çelme takmaya çalışan güçlere müsaade etmeyeceğiz. Bu oyunlara millet de müsaade etmeyecektir. 1 Kasım seçimleri hem ülkemiz hem de yaşadığımız coğrafyamız için hayırlı olacaktır. Zaten içinde bulunduğumuz coğrafyanın gözü de yapılacak seçimin üzerindedir. Bu seçimden sonra bu ülke üzerinde 100 yıldır hesabı olanları güldürmeyeceğiz. AK Parti seçimden tek başına iktidar olarak çıkacak. Bu ülkeden umudu olan mazlum coğrafyaları da sevindireceğiz" diye konuştu.

YORGUN BİNALAR ESTETİK KAZANDI

Canik Belediyesi olarak daha yaşanabilir bir şehir olarak çalıştıklarını da belirten Genç, "İlkini Toptepe Mahallemizde uyguladığımız Güzel Evim Mutlu Geleceğimiz projemizi Hacıismail Mahallemizde de tamamladık. Yaklaşık 400 eski ve yorgun binamız estetik bir görünüm kazandı. Artık ailelerimiz ve çocuklarımız yaşam standardı daha yüksek mekânlara kavuşmuş oldu. Şehirlerin estetiği mimarisi, insanların estetiği ise ahlakıdır. Yaptığımız bu kentsel dönüşüm çalışmalarıyla şehrimize estetiklik kazandırırken, mahallelerimize kurduğumuz, Hanım Konakları, Sıbyan Mektepleri, kurs merkezleri, spor tesisleri ile de milli ve manevi değerlerine bağlı aileler ve gençler yetiştiriyoruz. Yani şehrimizin ruhunu oluşturuyoruz" ifadelerini kullandı.

DİĞER MAHALLELERDE DE UYGULANACAK

Başkan Genç, Güzel Evim Mutlu Geleceğim Projesi'nin Yavuzselim, Gazi ve Gaziosmanpaşa mahalleleri başta olmak üzere diğer mahallelerde de uygulanacağını söyledi. Konuşmaların ardından Hacıismail Mahallesi Muhtarı Mümin Çetin de, mahallelerine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ettiği Başkan Genç'e plaket verdi. Başkan Genç ve beraberindekiler daha sonra Hacıismail Mahallesi Güzel Evim Mutlu Geleceğim Projesi'nin açılışını gerçekleştirdi.