Genç'ten seçmene teşekkür

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik halkının iradesini sandıkta istikrardan yana ortaya koyduğunu belirterek, "Yüzde 73

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik halkının iradesini sandıkta istikrardan yana ortaya koyduğunu belirterek, "Yüzde 73.8 gibi rekor bir oyla AK Parti diyen Canikli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bizleri mahcup etmediler, Allah onlardan razı olsun" dedi.

1 Kasım Genel Seçiminin Yeni Türkiye ve Cumhuriyetin 100. yılı hedefleri doğrultusunda çok önemli olduğunu kaydeden Başkan Osman Genç, "Sandık başına giden seçmenlerimiz tek başına iktidarı ve istikrarı seçerek Yeni Türkiye'nin rotasını çizmiş ve tarihini yazmış oldular. Aziz Türk halkı bir kez daha üzerine düşen görevi yerine getirdi ve tercihini ülkenin huzuru, barışı, kalkınması ve istikrarından yana kullandı. Hemşehrilerimizin demokrasiye olan inançları, umutlu yarınlara olan bağlılıkları ve istikrara katkılarından dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

CANİK'TEN REKOR DESTEK

1 Kasım seçimlerinde Canik'te oyların rekor düzeyde arttığını belirten Başkan Genç, "7 Haziran seçimlerinde yüzde 61,7 olan oyumuz, 1 Kasım seçimlerinde yüzde 12 artarak yüzde 73,8 olmuştur. Canik halkı tüm mahalleleriyle beraber temennilerimiz doğrultusunda sandıkta iradesini ortaya koydu. Canik siyasi tarihinde de küçümsenmeyecek bir oranda, yüzde 73,8’lik desteği Canik'ten AK Parti'mize, Hükümetimize ve Sayın Başbakanımıza göndermiş olduk. Burada çağrıda bulunduğumuz ve tercihini istikrardan yana kullanan MHP'li, CHP'li ve Saadet Partili kardeşlerimize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

'BERABER BİR BÜTÜNÜZ'

"Bugünden itibaren yeniden büyük Türkiye için, hepimiz el birliği ile dünden daha fazla çalışacağız" diyen Genç, şunları söyledi: "Bugünden itibaren ayrılık yok, birlik var, kardeşlik var, biz hep beraber bir bütünüz. Ben bu desteği partimizden esirgemeyen Canikli hemşerilerimin Türkiye'nin istikrarı için, Türkiye'nin kalkınması için, Türkiye'nin büyümesi için, Türkiye'nin öncü ülke olması için, Türkiye'nin elde ettiği kazanımların devam etmesinden yana tavır gösterdikleri için çok teşekkür ediyorum. Bu destek Türkiye'nin ekonomisinin daha da yükselmesine katkı sağlayacaktır. Seçim sonucunun Canik'imize, şehrimize, ülkemize, milletimize ve mazlum coğrafyalardaki kardeşlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum."