GENEL MERKEZİNDEN NECMİ YILDIRIM SİNYALİ!

       Ak parti genel merkezinden yetkili bir ağızdan sızan haberlere göre aday adaylarından ön plana çıkan bazı adayların halkın tepkisini çektiği göz önüne alınarak başka aday adayları üzerinde yoğu



       Ak parti genel merkezinden yetkili bir ağızdan sızan haberlere göre aday adaylarından ön plana çıkan bazı adayların halkın tepkisini çektiği göz önüne alınarak başka aday adayları üzerinde yoğunlaşarak bilgiler toplanıldığı haberleri söylenmekte. Bu bilgiler ışığında başka adaylar üzerinde çalışmalara yönlenilmiş ve bu adaylar üzerinde çalışıldığı gelen bilgiler arasında.

Genel merkez özellikle halkın sempatisini kazanmış aday adayları hakkında yaptığı özel bir istihbaratta, genel merkez özellikle rotayı bu aday adaylara çevirdiği bilgisi gündeme düştü.

Gelen bilgiler ışığında aday adayları arasında halkın sempatisini kazanmış ve her kesimden takdir toplayan kuzeyin parlayan yıldızı sloganı ile öne çıkan Necmi Yıldırım hakkında bilgi topladığı gelen bilgiler arasında. Bu gelen bilgilere göre sonucun ne olacağı merak konusu. Her şeyi zaman gösterecek.