Genel seçimlere giderken mevcut milletvekillerinden...

PES DOĞRUSU! Genel seçimlere giderken mevcut milletvekillerinden Faruk Nafız Özak tüzük gereği üç dönemden fazla seçilemeyeceğinden, Erdoğan Bayraktar'ın şimdilik milletvekili adayı olmayacağın

PES DOĞRUSU!

Genel seçimlere giderken mevcut milletvekillerinden Faruk Nafız Özak tüzük gereği üç dönemden fazla seçilemeyeceğinden, Erdoğan Bayraktar’ın şimdilik milletvekili adayı olmayacağından, eski cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün kontenjanından milletvekili seçilen Prof. Dr. Aydın Bıyıklıoğlu ve kadın kontenjanından seçilen Safiye Seymenoğlu’nun bekleneni vermediğinden sonuç olarak mevcut milletvekilinin bir daha aday gösterilmeyeceğine inanan ak parti il teşkilatı bu sefer 6-0 deyince 12 milletvekili aday adayı ortaya çıktı.

Sağlık bakanlığı müsteşarı iken bu şehirde Numune hastanesi, Doğum ve çocuk hastanesini, Trabzon’dan 14 vilayetteki sağlık kuruluşlarına masa, sandalye, karyola dolap imal eden, araçlarını tamir eden 40 yıl önce kurulan 40 kişinin ekmek yediği sağlık müdürlüğü ana tamirhanesini kapatan Sağlık Bakanlığı eski Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun Milletvekili aday adayı olunca pes demek zorunda kaldım!

Ahi Evren kalp cerrahi hastanesi başhekimliğine atandıktan 8 ay sonra hastane dışında bir pastanede bir grup basın mensubunu davet ederek düzenlediği basın toplantısında 270 yataklı hastanemizde son 8 ayda 268 kişi öldü biz başarılıyız diyen, kendi meslek örgütüne başkan seçilemeyen Prof. Dr. Celal Tekinbaş Milletvekili aday adayı olduğu için pes demek zorunda kaldım!

Bu şehrin en şanslı insanı iki kez RP il başkanı, iki kez belediye başkanı, iki kez de milletvekili seçilen kamu etik kurulu üyesi Asım Aykan milletvekili aday adayı olunca yaptığını etik bulmadığım için pes demek zorunda kaldım!

Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcılığı görevinde iken bu şehrin bir tek projesinde atanan bir tek daire müdürünün atanmasında, bir tek kişinin işe girmesinde dahili bulunmayan, bakanlığındaki Trabzonlular görevden alınırken sırça köşkünden seyreden, hiç müdahale etmeyen Muhammet Balta milletvekili aday adayı olunca pes demek zorunda kaldım!

5 yıl il başkanlığı görevinde bulunan, bir tek projeyi takip etmeyen, bir tek müdürün atanmasında, alınmasında, bir tek kişinin tayin edilmesinde, işe alınmasında, bir tek belediye başkanının veya belediye meclis üyesinin belirlenmesinde küçük bir dâhili bulunmayan, muayenesinden dışarı adım atmamaya özen gösteren Dr. Adnan Günnar milletvekili aday adayı olunca pes demek zorunda kaldım!

Kayıp trilyon davasında ceza alıp yattığı cezaevindeki gardiyanla birlikte milletvekilliği aday adaylığı için il binasına müracaata gelen Selami Ateş’i görünce pes demek zorunda kaldım!

Ve Arkası yarın inşallah pes etmem!