Gerekli cevabı sandıkta vereceğiz...

Canik ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, 'Türk Milleti olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ümüzün kurduğu Cumhuriyet'imize reklam arası diyenlere ve Süleyman Ş

Canik ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan MHP Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, “Türk Milleti olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün kurduğu Cumhuriyet’imize reklam arası diyenlere ve Süleyman Şan’ın türbesini koruyamayanlara gerekli cevabı sandıkta vereceğiz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Samsun İl Başkanı Ömer Süslü, MHP Canik İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ettikten sonra ilçede esnaf ziyaretlerinde bulundu. İlk olarak ilçe teşkilatına giden Süslü burada partililerle buluştu. Başkan Süslü partililere yaptığı açıklamada MHP’yi Samsun’da iktidara taşımak için hep birlikte hareket edeceklerini söyledi. MHP Canik İlçe Başkanı Metin Özdemir ise konuşmaların ardından Başkan Ömer Süslü’ye Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün portresini hediye etti.

CANİK SÜSLÜ’YÜ BAĞRINA BASTI

Başkan Süslü daha sonra Canik’in sokaklarında esnaf ve vatandaşla bir araya geldi. Birçok sokakta esnaf ziyaretlerinde bulunan Süslü halkın yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşların sorunlarını da dinleyen Süslü, MHP iktidarıyla herkesin rahat bir nefes alacağına dikkat çekti. Canik halkının adeta bağrına bastığı Süslü, “Türk Milleti olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün kurduğu Cumhuriyet’imize reklam arası diyenlere ve Süleyman Şan’ın türbesini koruyamayanlara gerekli cevabı Allah’ın izniyle 7 Haziran 2015 tarihinde sandıklarda vereceğiz” ifadelerini kullandı.

TÜRKİYE KADERİNİ BELİRLEYECEK

2015 seçimlerinin Türkiye’nin kaderinin belirleneceği bir seçim olacağına vurgu yapan Başkan Ömer Süslü, “Vatandaşlarımız bir anlamda da Türk Milletinin kaderini belirleyecek olan seçme ve seçilme hakkını kullanarak, ülkemizi yönetecek olan iradeye yetki verecektir. Yapılacak olan bu seçimlerle ülke yönetimine talip olan Milliyetçi Hareket Partisi, seçkin kadrosuyla, ekip ruhuyla, vatan ve millet sevgisi ile donanmış, milli ve manevi değerlerin yılmaz bekçiliğini yapabilecek, vatan ve bayrak kaygısı taşıyan, gönlü iman yüreği sevgi dolu, gönül erleriyle seçim hazırlıklarını sürdürmektedir” dedi.