GEZMİŞOĞLU'NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Samsun İl Sağlık Müdürü Dr

Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal tarafından THY Samsun Satış Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu’na organ bekleyen hastalar için göstermiş oldukları gayret ve çalışmalarından ötürü  teşekkür belgesi verildi.

İyileşmesi mümkün olmayan böbrek yetmezliği, karaciğer, kalp yetmezliği gibi hastalığı olan kişileri yaşama yeniden bağlayan tedavi yöntemi organ naklidir. Organ bağışı konusunda toplumsal duyarlılığı geliştirmek, halkımızı bilinçlendirmek ve organ naklinin yaşamsal önemine dikkat çekmek amacıyla çalışan Samsun İl Sağlık Müdürlüğü organ bağışı ve nakli konusunda birçok çalışmayı gerçekleştirmektedir.

İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal Samsun THY Samsun Satış Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu’na organ nakli transferi sırasında göstermiş oldukları gayret,  hassasiyet nedeniyle teşekkür etti ve çalışmalarından ötürü  teşekkür belgesi verdi. Belge sunumu sırasında Samsun İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. M. Özgüç Baran ve Samsun Böle Koordinasyon Sorumlusu Dr. Mehmet Kazak eşlik etti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Yusuf Köksal “organ nakli transferi sırasında THY Samsun Bölge Müdürlüğünün 7/24 saat her türlü yardımı ve özeni gösterdiğini ifade etti. Sözlerine devam eden Dr. Yusuf Köksal Ankara’dan Adana’ya İzmir’den İstanbul’a ülkede pek çok merkeze organ ulaştırmakta zamanla yarışıyoruz. Bu nakiller sırasında THY bu organların bekleyen insanlara bir an önce ulaştırılmasında ve onların yeni bir yaşama başlamasında bize yardımcı olmaktadır. Sayın Gezmişoğlu’na yeni atandığı görevinde başarılar dileriz” dedi.

THY Samsun Satış Müdürü Arif Ali Gezmişoğlu organ naklinin ne kadar önemli ve acil olduğunu bildiğini ve “THY personelleri olarak bu konunun önem ve hassasiyetini biliyoruz elimizden gelen tüm desteği vermekteyiz ve desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.