GİRESUN HAKALMAZ'LA COŞTU

38







38. Uluslararası Giresun Aksu Festivali programı akşam konserleri ile devam ediyor.20 Mayıs günü Aksu festival alanındaki geleneklerin sembolize edilmesinden sonra program Giresun Kalesi’nde halk oyunları ve müzik şöleni ile devam etti. Akşam Atatürk Meydanı’nda Gürcistan halk oyunları ekibi ve Etiyopya Akrobasi Grubu’nun gösterileri izleyenlerden büyük beğeni topladı.

[gallery ids="28256,28257,28258,28259"]

Giresunluların sevdiği sanatçılardan olan Orhan Hakalmaz konserinde meydan yoğun bir doluluğa ulaştı. Alkışlarla sahne alan Hakalmaz, kendisini Giresunlu hayranları ile buluşturan Belediye Başkanı Kerim Aksu’ya teşekkür etti. Seyircilerle diyalogla konserini sürdüren Orhan Hakalmaz, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladı. İlk eser olarak “ Hoş Gelişler Ola Mustafa Kemal Paşa “ ile konserine başlayan Orhan Hakalmaz, Anadolu’yu türkülerle dolaşırken, okuduğu Giresun Türküleri ile seyircileri coşturdu.

Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ersoy sahneye çıkarak, sanatçı Orhan Hakalmaz’a Giresun Aksu Festivaline katılımı anısına, “ Fındık Başımın Tacı “ heykeli ve Giresun kalite fındık sepeti hediye etti. Sanatçı Hakalmaz’a minik hayranı tarafından çiçek verildi. Bir birinden güzel Türk Halk Müziği eserlerini seslendiren Orhan Hakalmaz izleyiciler tarafından ayakta alkışlandı.