GİRİŞİMCİLERE TÖRENLE BELGELERİ VERİLDİ

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, KOSGEB ve İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından üçüncüsü düzenlenen 'Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi' programını tamamlayan girişimcilere sertifikaları, Çarş

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası, KOSGEB ve İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından üçüncüsü düzenlenen “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” programını tamamlayan girişimcilere sertifikaları, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda yapılan tören ile kursiyerlere verildi.
Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi kursu için mülakatlara 235 kişi başvurdu ve 235 arasından 75 kişi seçildi. İlk 25 kişinin eğitimi tamamlandı. Kursu başarıyla tamamlayan 25 girişimci adayı için Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Y toplantı salonunda belge töreni düzenlendi.
KURSİYER BELGE TÖRENİNDE TEŞEKKÜR KONUŞMASI  YAPTILAR
Sertifika töreninde konuşma yapan Girişimcilik eğitimi kursiyerlerinden Ayşe Çelik Seyis ve Metehan Şahin eğitimi kendilerine sağlayan, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, Çarşamba Ticaret Borsası Bölgesel Kalkınma Proje Ofisi Oda ve Borsa Başkanlarına idari amirlerine ve eğitimlerini veren Proje Ofisi Müdürü Ayfer İlhan'a teşekkürlerini sundular. Sertifika törenine katılan eski kursiyerlerden Sevda Lafçı ve Emine Sağlam başarı hikâyelerini anlatarak, yeni kurdukları işlerde kat ettikleri mesafe ile ilgili tecrübelerini paylaşarak, kendilerine bu imkanı sağlayan Çarşamba Ticaret Sanayi Odası ve Ticaret Borsası, KOSGEB il Müdürü. Ahmet Dursunoğlu’na teşekkürlerini ilettiler.
GELİŞTİRMELERİ İÇİN NELER YAPABİLİRİZ DÜŞÜNECEĞİZ
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkan Ahmet Yılmaz yaptığı konuşmasında,” Gayretli çalışmalarınızın sonucunda belgelerinizi almaya hak kazandınız. Girişimci sayımızı arttırmaya yönelik kurslarımız, Çarşamba ve çevre bölgelerin kalkınmasına yol açacağı temennisi ile devam edecektir. Kurslarımızın, sizlerin de yapacağı yenilikçi yatırımlara öncü olmasını hedeflemekteyiz. Çarşamba’da girişimcilerimiz artıkça, bizlerde iş yerlerini açan arkadaşlarımıza artık işlerini geliştirmeleri için neler yapabiliriz düşüneceğiz. Bu yönde de çalışacağız. Çarşamba'nın ekonomik kalkınmasının, yeni kurulacak işletmeler ve mevcut işletmelerin büyümesiyle mümkün olacağını inanıyorum ve girişimcilik eğitimin düzenlenmesinde Samsun İŞKUR ve KOSGEB Müdürlüğümüze teşekkürlerimizi sunuyor, yeni girişimcilerimizin açacağı işletmelerin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum, Allah yolunuzu açık etsin" dedi.
SERTİFİKALARINI KATILIMCILARIN ELİNDEN ALDILAR
Düzenlenen sertifika törenine, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkan Ahmet Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Özdemir, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Meclis Başkanı Muharrem Yaralı, Meclis Üyesi Uğur Fatih Dinçer, Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi (İl Kadın Girişimciler İcra Kurulu Üyesi Sn. Fikrîye Pekşen,  Nejla Tak, Çarşamba Ticaret Borsası Meclis üyesi Sezayi Atsan katıldı. Törende, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimini başarıyla tamamlayan 25 kadın ve erkek girişimci sertifikalarını katılımcıların elinden aldılar. Program sonunda pasta da kesen kursiyerler mezuniyet şapkası olarak geleneksek Çarşamba şapkası taktılar ve hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Koksal ÖNER
şokhaber.net