Göktepe'den Taşçı'ya davet…

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı makamında ziyaret ederek 14 Mart 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilecek kongrelerine davet etti

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret ederek 14 Mart 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilecek kongrelerine davet etti.

Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, 14 Mart 2014 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan İl Gençlik Kolları Kongresi öncesi Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’yı makamında ziyaret ederek kongre davetiyesi verdi.

Ak Parti Atakum İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hamza Macit’le birlikte gerçekleştirdiği ziyaretinde kongreyi coşkulu bir havada gerçekleştireceklerini belirten Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, “Gençlerin siyaset arenasında aktif olarak yer almasına imkân sunan partimize yakışır bir kongre gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar hizmet aşkıyla sürdürdüğüm görevimi bir dönem daha devam ettirmek için yeniden aday oldum. Kongremizi şölen havasında, coşkulu bir şekilde gerçekleştireceğiz. Genç belediye başkanımız İshak Taşçı’nın da bu heyecana ortak olmasını istediğimiz için davetiye getirerek bu isteğimizi dile getirdik” dedi.

Ziyaret karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanı ve Adayı Caner Göktepe’ye seçimde başarılar dileyerek kongreye katılarak gençlerin coşkusuna ortak olmayı planladığını kaydetti.