GÖRÜNCE BÜYÜLENDİLER!...

Samsun'un Çarşamba ilçesindeki Yıldıray Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri gezi ve inceleme kulübü ve ayrıca Tarih öğretmeni Murat Şahin ile birlikte muhteşem bir Ankara gezisi düzenle

Samsun’un Çarşamba ilçesindeki Yıldıray Çınar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri gezi ve inceleme kulübü ve ayrıca Tarih öğretmeni Murat Şahin ile birlikte muhteşem bir Ankara gezisi düzenlediler.
Yıldıray Çınar Mesleki ve Anadolu Lisesi öğrencileri Anıtkabir’in ardından Avrupa’da yılın müzesi seçilen Anadolu Medeniyetler Müzesini, bir helikopter kazasında şehit olan Muhsin Yazıcıoğlu’nun mezarını ve 15 Temmuz Şehitler anıtını ziyaret ederek unutulmaz bir gün geçirdiler.
BU TUR GEZİLERE ÇOK ÖNEM VERİYORUM
Yıldıray Çınar Mesleki ve Anadolu Lisesi inceleme kulübü i ve ayrıca Tarih öğretmeni Murat Şahin, ”21 yıllık Tarih öğretmeni olarak, görev yaptığım kurumlarda bu tur gezilere çok önem veriyorum. Öğrencilerimizin yerine görerek, incelemeleri eğitimizin bir boyutudur. Bu tur gezilerde gördükleri eseler akılarında kalıcı olur. Okul idarecileriniz öğrencilerimize vermiş olduğu destelerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu
ÖĞRECİLER DUYGULARINI DİLE GETİRDİ
Geziye katılan Seda Karalı isimli öğrenci,” Anıtkabir’e gelmek hep hayalimdi. Okulumuzun gezi ve inceleme kulübü ve ayrıca Tarih öğretmenimiz Murat Şahin’e teşekkür ediyorum “dedi. Seval Yavuzdeğer isimli öğrencide, ”Anıtkabir’in televizyondan ve resimlerden görüldüğü gibi olmadığını, muhteşem bir görüntüsü olduğunu, çok etkileyici ve gurur verici bir abide olduğunu gördüm. Her bir Türk gencinin mutlaka Anıtkabir’i görmesini diliyorum” diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net