GÖZÜM HİÇ ARKADA DEĞİL

AK Parti Samsun Milletvekili A

AK Parti Samsun Milletvekili A. Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, "Gözüm hiç arkada değil. Büyükşehir Belediyemizin yeni başkanı sevdiğimiz bir kardeşimiz. Onun başarılarından mutluluk duyacağız" dedi.
19 yıllık başarılı belediyecilik hizmetlerinin ardından görevinden istifa ederek AK Parti Samsun Milletvekili aday adayı olan Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Hayrul Kayar ve yönetimini ziyaret etti.
YUSUF BAŞKAN SAMSUN'DA İMKÂNSIZLARI HAYATA GEÇİRDİ
Büyük bir sevgi seli ile karşılanan Yılmaz, SMMMO Başkanı Hayrul Kayar ve Yönetimine teşekkür etti. Samsun'da yapılamaz imkânsız denilen ne varsa Yusuf Ziya Yılmaz başkanımız hayata geçirdi diyerek sözlerine başlayan SMMMO Başkanı Hayrul Kayar, "Samsun'un her noktasında izi olan bu kentin mimarı Yusuf Başkanımız tüm imkânsızları şehrimize kazandırdı. Oda olarak da Büyükşehir Belediyesi'nin desteğini her zaman gördük. Başkanımız Türkiye de ilk olan muhasebe haftası kutlamalarında hep yanımızda yer aldı. Bize gösterdiği bu ilgi ve alakadan ve desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğu bu yol hayırlara vesile olsun. Bizler dün olduğu gibi bugün de yarın da daima sizinle beraberiz" dedi.
GÖZÜM HİÇ ARKADA DEĞİL
19 yıldır Samsun'un hizmetkârı olarak görev yaptığını ve dün Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini Zihni Şahin'e teslim ettiğini belirterek sözlerine başlayan Yılmaz da, "Ben 1999 yılında belediye başkanlığı için yola çıktığımda Allah'ım beni bu şehirde mahcup etme. En iyi hizmet etmeyi bana nasip et dedim. Rabbim de bana 19 yıldır Samsun'a hizmet etmeyi nasip etti. 19 yıldır 19 saat bile ben izinliyim demedim. Bu şehir benim evladım oldu. Benim şehrim hep daha iyisine layık diyerek doğduğum şehrimin hizmetkârı olarak görev yaptım. Dün de belediye başkanlığı görevi çok sevdiğimiz bir kardeşimiz Zihni beye teslim etti. Biliyorum ki o da bu kent için en güzel hizmetlere ve başarılara imza atacak. Bu yüzden gözüm hiç arkada değil. Zihni başkanımızın başarılarıyla mutlu olacağız" diye konuştu.
SAMSUN'A BUNDAN SONRA DA HİZMETKÂR OLMAYA DEVAM EDECEĞİM
Bundan sonra da Samsun'a hizmetkâr olmaya devam edeceğinin belirten Yılmaz, "Veda turlarımız sadece belediye başkanlığı için. Bizler daima Samsun'dayız. Samsun için koşturmaya gece gündüz hizmete devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. Program sonunda SMMMO Başkanı Hayrul Kayar, Yılmaz'a odalarına verdikleri tüm destekler için teşekkür plaketi takdim etti.