GÜMRÜKLER SAMSUN EKONOMİSİ İÇİN ÖNEMLİ

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gümrük Müdürlüğü'nün faaliyetlerinin Samsun ekonomisi ve turizmi için büyük önem taşıdığını söyledi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Gümrük Müdürlüğü'nün faaliyetlerinin Samsun ekonomisi ve turizmi için büyük önem taşıdığını söyledi.
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Orta Karadeniz Bölge Müdürü Nurullah Erem, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret etti. Gümrük faaliyetleri ile ilgili olarak Başkan Yılmaz'ı bilgilendiren Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Orta Karadeniz Bölge Müdürü Nurullah Erem, Samsun adına önemli çalışmalara imza atacaklarını vurgulayarak, "Arkadaşlarımızla birlikte görev ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Öncelikle yürüteceğimiz çalışmalarımızda verimli bir hizmet için kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşları ile ilişkilere önem vereceğiz" ifadelerini kullandı.
GÜMRÜKTE YAŞANAN TEKONOLOJİK GELİŞMELER SEVİNDİRİCİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ise, Gümrük sahalarındaki teknolojik gelişmelerin kent için büyük önem arz ettiğini vurgulayarak, "Gümrük Müdürlüğü'nün faaliyetleri Samsun ekonomisi ve turizmi için büyük önem taşıyor. Çünkü şehrimiz, kara, hava, deniz ve demiryolu ağına sahip dört ilden bir tanesi olarak ülkemizin önemli üretim ve ihracat merkezlerinden. İhracatımızın artırılması konusunda gümrük işlemleri büyük önem arz ediyor. Son dönemde gümrükte baktığımız teknolojik gelişmeler ise oldukça sevindirici" diye konuştu.
Köksal ÖNER
şokhaber.net