GÜMÜŞ MADALYA KAZANAN ACAR VALİ KAYMAK'I ZİYARET ETTİ

Avrupa Genç Erkekler Boks Şampiyonasında Gümüş Madalya kazanan Berat Acar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş ve Antrenörü Nihat Bilir ile b

Avrupa Genç Erkekler Boks Şampiyonasında Gümüş Madalya kazanan Berat Acar Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Güral Karayılmaz, Spor Şube Müdürü Süleyman Demirtaş ve Antrenörü Nihat Bilir ile birlikte Vali Osman Kaymak’ı makamında ziyaret etti.
Vali Osman Kaymak, 21-28 Ekim 2017 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 2017 Avrupa Genç Erkekler Boks Şampiyonasında 91 kg’da Ermenistan, Belarus ve Romanya’lı rakiplerini yenerek gümüş madalya kazanan Berat Acar’ı tebrik ederek, Cumhuriyet altını ile ödüllendirdi.
İLİN VALİSİ OLARAK BEN DE SENİNLE GURUR DUYUYORUM
Vali Osman Kaymak yaptığı konuşmasında "Ben seni öncelikle tebrik ediyorum. Allah yolunu ve bahtını açık eylesin. Bizlere büyük bir gurur yaşattın. İlin Valisi olarak ben de seninle gurur duyuyorum. Sana sağlıklı bir yaşam diliyorum. Bu başarılı sporcularımız gibi ilimizde daha çok sporcular çıkaralım ve bunun için hep birlikte gayret gösterelim. Sizleri yetiştiren hocalarınızı ve ailelerinizi kutluyorum. Daha nice başarılar diliyorum" dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net