GÜMÜŞHANELİLER KÖKTAŞ'I AĞIRLDI…

Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu yönetimi, gerçekleştirdikleri iftar programında AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ı ağırladı

Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu yönetimi, gerçekleştirdikleri iftar programında AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş'ı ağırladı.
Yemek sonrası  konuşan Milletvekili Köktaş, "3 Kasım 2002 seçimlerinden itibaren Samsun'da yaklaşık 50 bin seçmeniyle, İnandığı değerlerin uğruna sonuna kadar giden, duruşunu hiç bir zaman bozmayan, bizlere destek vererek bu kutlu yürüyüşümüzde yanımızda dimdik duran Gümüşhanelilere çok teşekkür ediyorum" dedi.
AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Opr. Dr. Mustafa Seven, federasyona bağlı dernek başkanları ve yönetim kurulu üyeleri ile gerçekleştirilen iftar programında biraraya geldi.
Federasyon Onursal Başkanı Opr. Dr. Abdullah Taşkın, İlkadım Belediye Başkan Yardımcısı Erol Köroğlu'nun da yer aldığı programda katılımcılarla tek tek selamlaşan, hal ve hatırlarını sorarak Ramazan Aylarını tebrik eden Milletvekili Köktaş, gösterdikleri güven ve destekten ötürü federasyon, dernek başkanları ve yönetim kurulu üyelerine ayrı ayrı teşekkür etti.
Yemek duasının ardından bir selamlama konuşması yapan Samsun Gümüşhane Dernekler Federasyonu Başkanı Opr. Dr. Mustafa Seven, "Sözlerime başlamadan önce ülkemizin huzuru ve güvenliği için canlarını feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Rabbim devletimize, milletimize zeval vermesin.
Bir konuyu burada paylaşmak istiyorum. Federasyon olarak Ankara'ya gittiğimiz de bizleri büyük bir ilgiliyle ağırlayan, sıcak misafirperverliği ile  gönlümüzde taht kuran Milletvekilimiz Fuat Köktaş'a çok teşekkür ediyoruz. Bizler Gümüşhaneliler olarak her zaman büyük desteğini gördüğümüz, bağrımıza bastığımız milletvekilimizi çok seviyoruz. Onun bizde ayrı bir yeri var. Bu duygular içinde kendisine çalışmalarında başarılar diliyoruz. İftar programımıza katılımlarınızdan ötürü Başta Milletvekilimiz Fuat Köktaş olmak üzere siz değerli hemşehrilerimize de çok teşekkür ediyorum" diyerek sözü Milletvekili Köktaş'a verdi.
Kendisini ağırlayan Gümüşhanelilerle birarada olmanın mutluluğunu ve memnuniyetini dile getirerek sözlerine başlayan Milletvekili Köktaş ise, "Sizlerle bu iftar programında birarada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bizleri burada ağırlamanız beni ziyadesiyle onurlandırdı. İftar yemeği aslında bu işin bahanesi ama sizlerle birarada olmak gerçekten şahane. Aslında bu akşam farklı bir programda olmam gerekirken, o programımı iptal ederek sizlerle bir arada olmayı tercih ettim. Bu ortamı bize sağlayan başta federasyon başkanımız ve yöneticilerimiz olmak üzere tüm katılımcılara bir kez daha ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
AK Parti'de şahsımın da İl Başkanlığı yaptığım dönemler de, Gümüşhanelilerin bizim kutlu yürüyüşümüzde her zaman yeri çok farklı olmuştur.
3 Kasım 2002 seçimlerinden itibaren Samsun'da yaklaşık 50 bin seçmen sayısıyla, inandığı değerlerin uğruna sonuna kadar giden, duruşunu hiç bir zaman bozmayan, dimdik arkamızda durarak bizlere destek veren ve bu kutlu yürüyüşümüzde yanımızda zikzak yapmadan duran, Gümüşhaneli hemşehrilerimize hem büyük sevgimiz, hem de onlara karşı hizmet borcumuz var.
Hani derler ya "Altın'ın değerini Sarraf bilir" işte insanların değerini de insanlarla geçmişi, ticareti, yol arkadaşlığı olan bilir.
Ben sizlerin arasından gelmiş ve tüm bu saydıklarımı yaşamış biri olarak, Gümüşhaneliler benim gözümde ve gönlümde bir kardeş, bir ağabey, bir arkadaştır" dedi.
Terörle olan mücadeledeki kararlığa dikkat çeken Milletvekili Köktaş sözlerini şöyle sürdürdü: "Terörle mücadelemiz amansız bir şekilde devam ediyor. Allah'ın izni ile son terörist temizlenene kadar terörle mücadelenin peşini bırakmayacağız.
Bakın biz burada bakın rahat, huzurlu bir şekilde iftarımızı yapıyoruz. Ama dünyanın birçok yerinde hele etrafımıza baktığımızda kurşun ve top mermilerinin altında ibadetlerini yapmaya çalışan Müslüman kardeşlerimiz var.
Biz bugün güven içinde işimize gidip geliyorsak, ailelimizle huzur içinde yaşamımızı sürdürüyorsak, ibadetlerimizi yapıyorsak bunu sağlayan, bu vatanın bölünmesini önleyen, bu uğurda canını hiçe sayarak feda eden şehitlerimize borçluyuz. Bir kez daha aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum.
Bu uğurda yine canını feda ederek hain saldırılarda yaralı düşen gazilerimize de Allah'tan şifalar diliyorum.
İşte Türkiye'nin güçlü olması sadece Türkiye için önem taşımıyor. Türkiye'nin güçlü olması, silahların gölgesinde iftar ya da sahur yapmak için mücadele eden Müslüman kardeşlerimiz içinde çok önem taşıyor.
Bugün zayıf bir Türkiye olmuş olsaydı, Suriye'den 3 milyonu aşkın Müslüman kardeşimiz sığınacak yer Türkiye’yi görmeyipte oralarda kalsaydı şuan hayatlarından olmuşlardı. Katil Esat yönetiminden kaçarak hayatlarını kurtardılar. Kime sığındılar, güçlü ve muktedir bir Türkiye'ye sığındılar.
Bunun için Türkiye'nin güçlü olması, dünya Müslümanlarını yakından ilgilendiriyor. Bu yüzden bizim çok çalışmamız gerekiyor. Bizim yapacak çok işimiz, yürüyecek daha çok yolumuz var. Sizlerden aldığımız güç, güven ve destek ile çok çalışıyor, hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz " diyerek sözlerine son verdi.
İftar programı içilen çayların, yapılan sohbetin, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.