Güney ilçeleri Avcı'da kenetlendi

MHP Samsun İl Başkan adayı Erkan Avcı, partisinin Ladik, Havza ve Kavak ilçe teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi

MHP Samsun İl Başkan adayı Erkan Avcı, partisinin Ladik, Havza ve Kavak ilçe teşkilatı üyeleri ile bir araya geldi. Ladik İlçesi'nde düzenlenen toplantıda 3 ilçenin başkanları, yönetimi ve delegeleri ile buluşan Avcı, projeleri hakkında bilgiler verdi.

'Polemik üreterek değil, proje üreterek' bu şehri yöneteceklerini vurgulayan Avcı, il ve ilçe teşkilatları arasında ileri teknolojiyi kullanarak ortak bilgi havuzu oluşturacaklarını söyledi. Avcı, "İl ve ilçe teşkilatlarımız için kuracağımız 'Bilgi Ağı Projesi' sayesinde il ve ilçe yönetimlerimiz arasında sürekli bilgi akışı olacak ve yapılacak bütün görüşmelerimiz resmi ve prosedürlere uygun olarak işleme alınacak. Günümüzün gerektirdiği ve kullanmak zorunda olduğumuz teknolojiyi her alanda kullanacağız" dedi.

MİNE KAYA'YA TAZİYE ZİYARETİ

Avcı, toplantının ardından bazı ziyaretler gerçekleştirdi. Havza'da yakın bir zamanda oğlunu kaybeden parti yöneticilerinden Mine Kaya'nın evine taziye ziyaretinde bulunan Avcı'ya Havza ilçe başkanı Uğur Yıldırım ve yönetimi de eşlik etti.

"MAZİDEN ATİYE KÖPRÜ OLACAĞIZ"

Bu ziyaretin ardından ülkücü hareketin Samsun'daki sembol isimlerinden Başbuğ Alparslan Türkeş'in  emaneti olarak bilinen Kadir Yılmaz'ı (Çakmakçı Kadir Amca) ziyaret ederek hayır dualarını aldı. Bu ziyarette Avcı, "Maziden Atiye Milliyetçi Hareket Partisi'nde tecrübe ile dinamizmi bir araya getirip geçmiş ile gelecek arasında sağlam bir köprü olacağız" dedi. Kadir Yılmaz ise, "Bugün beni buraya ziyarete gelerek vefa gösteren bu değerli kadronun yeterli tecrübeye, deneyime ve azime sahip olduğunu çok iyi biliyorum. Başarılı olacaklarına canı gönülden inanıyorum" diye konuştu.