GÜZEL BİR MAÇ OLDU

Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4'üncü Grup'ta mücadele eden temsilcimiz Ladik Belediyespor'un Teknik Direktörü Sinan Ünal, 'Rakibimizi mağlup ettik ve bizim açımızdan güzel bir maç oldu 'dedi

Türkiye Bölgesel Amatör Lığ 4’üncü Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Ladik Belediyespor’un Teknik Direktörü Sinan Ünal, ”Rakibimizi mağlup ettik ve bizim açımızdan güzel bir maç oldu ”dedi.
BİZİM İÇİN İYİ BİR SKOR OLDU
Lig’de 17 puana sahip olduklarını dile getiren Turuncu-Beyazlı ekibin Teknik Direktörü Sinan Ünal, ”Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetlerispor karşısında her iki yarıda iyi mücadele ettik. Gol pozisyonları bulduk. Farklı bir skorla kazanacağımız maçı 1-0 kazandık. Bizim için iyi bir skor oldu. Alınan bu güzel galibiyetten sonra Futbolcularımı kutluyorum. Maç sonrası rakibimizin taraftarları iyi futbol oymamızdan dolayı bizi tebrik ettiler” diye konuştu.
BU HAFTAKİ RAKİBİMİZ ÖNEMLİ
Lığın üçüncü sırasında bulunan Fatsa Belediyespor maçının hazırlılarına başlayacaklarını hatırlatan Ünal, ”Liglerin bitimine 10 hafta var. Kalan haftaları iyi değerlendirmek zorunayız. Kastamonu İl Özel İdare Köy Hizmetlerispor karşısında aldığımız güzel galibiyeti diğer rakiplerimizin karşısında da devam ettireceğimize inanıyorum. Bu haftaki rakibimiz önemli bunun bilincindeyiz. İyi Hazırlamamamız gerekiyor.  Fatsa Belediyespor maçında taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” dedi.
Köksal ÖNER
şokhaber.net