HACIİZZETAĞA SOKAĞI YENİLENİYOR

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, 'Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından sokak ve caddelerdeki yenileme çalışmalarını yoğun bir tempo içeresinde sürdürüyorlar' dedi

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz tarafından sokak ve caddelerdeki yenileme çalışmalarını yoğun bir tempo içeresinde sürdürüyorlar” dedi.
Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ”Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizce Tabakhane Mahallesi Hacıizzetağa Sokak’ta kaldırımlarla beraber çevresindeki bordür ve tretuvarların bakım ve onarımını da yapıyor ”dedi. 
KALDIRIM YENİLEME ÇALIŞMALARIMIZI HIZLANDIRDIK
Mevsimin uygun olması nedeni ile yeniden çalışmalara başlayan ekipler sokakların çehresini yenilemeyi sürdürüyor. Yenilenen kaldırımlarla sokaklar daha modern bir görünüme kavuşuyor. Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, yol ve kaldırım çalışmalarının uygun zaman ve belirli program dâhilinde sürdürüldüğünü belirterek, “Yaz-kış demeden ekiplerimiz yoğun bir çalışma temposu içinde çalışıyorlar. Mevsim nedeni ile kaldırım yenileme çalışmalarımızı hızlandırdık. Belirlediğimiz plan dâhilinde yol ve kaldırım yenileme çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.
Köksal ÖNER