HACINAİPLİ SPORDA BİR EKOL

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, 'Samsun'a 35 km uzaklıkta Canik Hacınaipli İlk ve Ortaokulu okulda yaptığı çalışmalarla ve özellikle Atletizm alanında kendinden söz ettirmektedir

Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar, ”Samsun’a 35 km uzaklıkta Canik Hacınaipli İlk ve Ortaokulu okulda yaptığı çalışmalarla ve özellikle Atletizm alanında kendinden söz ettirmektedir. 2001 yılında ilk ve ortaokul olarak eğitim hayatına başlayan  okulda birçok başarıya imza atılar” dedi.
BÜYÜK BAŞARILAR İMZA ATILAR KUTLUYORUM
Bu çalışmaları yerinde görmek ve Samsun’da bu yıl uygulanmaya başlayan  “Samsun Maarif Hareketi” çalışmalarıyla ilgili okulu ziyaret eden Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar; “Okulumuzda geçen yıl Atletizm alanında Samsun İl Birincilikleri, Bölge finallerinde Kastamonu ve Kocaeli’de Samsun’u temsil etme ve toplam 11 kupa elde edildi. Bu yıl Cumhuriyet ve 10 Kasım Atatürk ’ü Anma koşularında toplam 7 kupa, 4 İl Birinciliği, 1 İl İkinciliği, 2 İl Üçüncülüğü, ferdi alanda 2 İl Birinciliği ve 1 İl İkinciliği kazanarak Atletimde büyük bir başarı sağlanmıştır. Bu nedenle başta Okul Müdürü Celal Boz, Müdür Yardımcısı Kadir Yiğit, öğrencileri çalıştıran Beden Eğitimi Öğretmeni Neslihan Bayrak, okul öğretmenleri ve öğrencileri tebrik ediyorum“ diye konuştu.
ÇALIŞMALARINA DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Canik Hacınaipli İlk ve Ortaokulu sadece sporda değil sosyal, kültürel alanda, akademik alanda sürekli kendini yenileyen okulun yönetici, öğretmen, veli ve öğrencileriyle birlikte gösterdiği bu birliktelikten son derece olduğunu vurgulayan Müdür Uzunlar,” İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak okulun bu çalışmalarına destek olmaya devam edeceğiz. Öğrencilerin bu başarılarının diğer okullara örnek olacağını  düşünüyorum. Tüm yönetici, öğretmenine ve öğrencilere başarı dileyerek ve yenileyerek" konuşmasını tamamladı.
Köksal ÖNER
şokhaber.net