HAİN TERÖR SALDIRISINI KINAMA!

Samsun Medya Mensupları Cemiyeti Yönetim Kurulu Olarak Ankara'da meydana gelen Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan araçlara hain PKK-PYD terör örgütü tarafından Alçakça düzenlenen bu saldırı m

Samsun Medya Mensupları Cemiyeti Yönetim Kurulu Olarak Ankara'da meydana gelen Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan araçlara hain PKK-PYD terör örgütü tarafından Alçakça düzenlenen bu saldırı milletimizi derinden yaralamıştır.
Bu hain ve kalleşçe saldırıyı şiddetle, nefretle KINIYOR saldırıda hayatını kaybeden asker ve sivil şehitlerimize Allah'tan rahmet; ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ve Milletimize başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz.
Türkiye Cumhuriyeti, Devleti ve Milletiyle bölünmez bir bütündür. Bu bütünlüğü içerden ve dışarıdan gelecek hiçbir güç ve kuvvet bozamayacak alçakça emellerine ulaşamayacaktır.  Türkiye Cumhuriyeti Devleti bunun gibi alçakça saldırıların da üstesinden şimdiye kadar gelmiş ve bundan sonrada kararlılıkla geleceğine inancımız tamdır.
Etrafımızdaki bu hain sarmal dağıtılacak, Hainler, arkasındakiler, destekleyenler, bu saldırının hesabını mutlaka verecektir.
SAMMED Samsun Medya Mensupları Cemiyeti Yönetim Kurulu adına Başkan Mehmet Hazinedar