HALKA AÇIK MASA TENİSİ TURNUVASI!

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener ,'Masa Tenisi Samsun İl Temsilciliğinin 2016 faaliyet programında yer alan 'Masa Tenisi Halk Turnuvası' ilçemizde yapıldı' dedi

Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener ,”Masa Tenisi Samsun İl Temsilciliğinin 2016 faaliyet programında yer alan ’Masa Tenisi Halk Turnuvası' ilçemizde yapıldı” dedi.

[gallery ids="51557,51556,51558"]
150 MASA TENİSİ OYUNCUSUNU BİR ARAYA GETİRDİK
Alaçam Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Bülent Şener ,”Halka açık olarak düzenlenen ‘Masa Tenisi Turnuvası’, 150 kişinin katılımıyla gerçekleşti. Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetleriyle ilçede dikkat çeken İlçe Müdürlüğümüz kapılarını halka açarak, her yaştan vatandaşı, masa tenisi turnuvasında bir araya getirdik. 150 masa tenisi oyuncusu, rakipleriyle mücadele etti ve eleme usulüyle gerçekleşen turnuvada, rakiplerini eleyen amatör tenisçiler, performanslarıyla profesyonel sporcuları aratmadı ”diye konuştu.
SPOR YAPAN SAYISI ORANINI ARTIRABİLİRİZ
Şenlik kapsamında gerçekleştirilen turnuva akşam saatlerine kadar, çekişmeli karşılaşmalarla devam ettiğini belirten Müdürü Şener, “ Sportif faaliyetlerin halkla iç içe yapılmasının çok faydalı oldu. Spor kültürünü her yaşta insanın bilinci altına yerleştirebilirsek gelecekte spor yapan sayısı oranını artırabiliriz. Bu turnuvayı ilçemizde organize eden Masa Tenisi İl temsilcisine ve değerli idareci hakem arkadaşlarımıza ve bizlere her konuda destek olan başta Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Akif Çağatay Kılıç’ a, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürümüz Sayın Güven Özyurt’a, Kaymakamımız Sayın Oğuz Alp Çağlar’a, Belediye Başkanımız  Sayın Hadi Uyar’a, teşekkür ediyorum” dedi.
İLÇE HALKI  MÜDÜR’ŞENER'E TEŞEKKÜR ETTİ
Turnuva sonunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi İlçede gerçekleştirilen sosyal sportif faaliyetlerden memnun olduklarını ifade eden Alaçam halkı,” İlçe Müdürümüz Sayın Bülent Şener ‘e teşekkür ediyoruz. Bu turnuvanın tadı damağımızda kaldı. Bu tip açık turnuvaların sıkça tekrarlanmasını istiyoruz” dediler.
Köksal ÖNER
şokhaber.net