Halkımızın ve Hakk'ın rızasını gözetiyoruz

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak gördüklerini belirterek, "Yaptığımız her işte hem halkımızın hem Hakk'ın rızasını göze




Canik Belediye Başkanı Osman Genç, halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak gördüklerini belirterek, "Yaptığımız her işte hem halkımızın hem Hakk'ın rızasını gözetiyoruz. Samimi bir aşkla halkımıza şehrimize hizmet ediyoruz" dedi.


İlim ve İrfan Dergisi'nin Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Resulullah'ın (SAV) Hayatında İhlas ve Samimiyet" konulu konferansa konuşmacı olarak gelen Ünlü İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Başkan Osman Genç, Döngeloğlu'na Canik ilçesini ve belediye olarak yaptıkları projeleri anlattı. Genç, "Halka hizmeti Hakk'a hizmet olarak görüyoruz. Yaptığımız her işte hem halkımızın hem Hakk'ın rızasını gözetiyoruz. Samimi bir aşkla halkımıza şehrimize hizmet ediyoruz" dedi.


'ÖNCELİĞİMİZ MANEVİYAT'


Canik'te 10 yılda başarılı işlere imza attıklarını belirten Başkan Genç, "Belediye olarak eğitimden sağlığa, alışveriş merkezlerinden yaşam alanlarına onlarca projeyi ilçemize kazandırdık. Ancak bizim en önem verdiğimiz konu maneviyat. Ahlaki ve manevi değerlerin olmadığı bir şehrin mutlu olması mümkün değildir. Onun için çocuklarımızı, annelerimizi, kısacası ailelerimizi çok önemsiyoruz. Kurduğumuz Aile Okulları sayesinde anne-babalarımızı ve yeni evlenecek olan gençlerimizi mutlu aileler oluşması açısından eğitiyoruz. Böylece hem aile içi şiddetin hem de boşanmaların önüne geçiyoruz" diye konuştu.


'BAŞKAN GENÇ HALK ADAMI'


Canik'te üçüncü dönemde de halkın takdirini kazanmasının Başkan Genç'in halk adamı olduğunu gösterdiğini ifade eden Döngeloğlu, "Ben bir çok yer gezdim ama ilk kez makam kapısı olmayan bir belediye başkanıyla karşılaştım. Ayrıca başkanımızın aile kurumuna önem vermesi beni mutlu etti. Bu konuda kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi. Ziyaret sonunda Başkan Genç Döngeloğlu'na seramikten Osmanlı kaftanı hediye etti. Genç, Canik Kültür Merkezi'nde İlim ve İrfan Dergisi'nin Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Resulullah'ın (SAV) Hayatında İhlas ve Samimiyet" konulu konferansa da katıldı.