HALKIN GÖNLÜNDE ASLA AKLANAMAZLAR

19 Mayıs ve Engiz'de seçim çalışmalarına devam eden MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, 'Yalana, talana ve yolsuzluklara dur demek için, MHP'yi seçin' dedi

19 Mayıs ve Engiz'de seçim çalışmalarına devam eden MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis, 'Yalana, talana ve yolsuzluklara dur demek için, MHP'yi seçin' dedi.

HALKIN GÖZÜNDE AKLANMADILAR

Seçim çalışmalarına 19 Mayıs İlçesi ve Engiz'de devam eden MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis hükümete sert sözlerle yüklendi. Yalana, talana ve yolsuzluklara 'dur' demek için vatandaşlardan destek isteyen Edis; 'Bu hükümet yolsuzlukları ve hırsızlıkları bitireceğiz diye iktidara geldi ancak kendi yolsuzluklarını mecliste kapatmak için milletvekillerini kendi oylarıyla akladılar. Onlar akladıklarını zannetseler de halkın gözünde asla aklanamamışlardır' dedi.

HALKIMIZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

MHP'nin seçim beyannamesinde yer alan konulara değinen Edis; 'Bizler halkımız ve gelecek nesillerin rahat etmesi adına çok güzel bir seçim beyannamesi hazırladık. Toplumun her kesimine önemli hizmetler sunan MHP beyannamesinde huzur, refah ve dinamik bir Türkiye vaad ediyoruz. Dürüst kadrolarımızla, bilgili ve deneyimli teşkilatlarımızla halkımızın bize tevdi edeceği iktidar görevine hazırız. Bize güç verin, arkamızda durun. Halkımız için çalışmaya devam edelim' diye konuştu.

MHP Samsun Milletvekili Adayı Hüseyin Edis'in seçim çalışmalarına MHP Milletvekili Adayı Akın Üner ve Özel İdare Eski Genel Sekreteri Aslan Karanfil'de katıldılar.