Hedef, 7 Haziran'da 9-0

AK Parti Milletvekili Adayı Av

AK Parti Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, "2023 hedefine ilerlerken, Yeni Türkiye'ye katkı sunmak ve tüm performansımı harcamak istiyorum. 7 Haziran'da, Samsun'da 9-0 yapmak için çalışıyoruz" dedi.

Seçim gezilerini sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Çarşamba ilçesinde vatandaşlarla buluştu. İlk önce AK Parti İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden ve burada partililerle biraraya gelerek sohbet eden Hocaoğlu, daha sonra Gökçeçakmak, Kabaceviz, Esençay, Esentepe ve Ağcagüney mahallelerini gezdi. Gezdiği yerlerde kahvehanelerde ve sokakta vatandaşlarla sohbet eden Hocaoğlu, 2023 yolunda, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde Yeni Samsun'u güçlü bir şekilde temsil etmek için 7 Haziran'da 9-0 yapmak için çalıştıklarını söyledi.

'HALKA HİZMET HAKK'A HİZMET'

Türkiye'nin çok önemli bir seçim sürecine girdiğine dikkat çeken Hocaoğlu, "Bizler de seçim çalışmalarımıza başladık ve vatandaşlarımızla buluşuyoruz, kucaklaşıyoruz. Vatandaşlarımızın arzularını, taleplerini not ediyoruz, dinliyoruz. Bu yolda da inşallah milletvekili olduğumuz zaman halkımızın arzularını, düşüncelerini dikkate alarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü tek arzumuz bu güzel ülkemizin ve şehrimizin güzel insanlarına hizmet etmektir. Biliyoruz ki halka hizmet Hakk'a hizmettir" dedi.

'2023 HEDEFLERİ İÇİN...'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun çok güzel bir vizyon ortaya koyduğunu ifade eden Hocaoğlu, "Bizler de onların açmış olduğu bu siyaset yolunda onlarla birlikte milletimize hizmet etmek için çalışıyoruz. Yeni Türkiye yolculuğunda gelişen, büyüyen Samsun'u hep birlikte inşa etmek adına çıktığımız bu kutlu yolculukta ben de şehrimin ve ülkemin 2023 hedeflerine katkıda bulunmak istiyorum" diye konuştu. 

'DÖNÜŞÜM SAMSUN'U DA İLGİLENDİRİYOR'

Hocaoğlu, "Türkiye'de 13 yıldır bir başarı hikâyesi yazılıyor. Türkiye 13 yıldır müthiş bir dönüşüm yaşıyor. Bu dönüşüm sadece Türkiye'yi değil, Samsun'u da ilgilendiriyor. Allah kısmet ederse inşallah 7 Haziran'dan sonra Meclis'te olacağım ve orada Samsun'un, Samsun halkının temsilcisi olacağım. 2023 hedefine ilerlerken, Yeni Türkiye'ye katkı sunmak ve tüm performansımı harcamak istiyorum. 7 Haziran'da, Samsun'da 9-0 yapmak için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.